Cristiano Ronaldo noudatti protokollaa – joukkuetoveri ylisti ”maailmanluokan eleestä”

© Kuva: Getty Images
Moisanderin Werder vetoideana! Lue ennakko & lunasta talletusbonus!

Juventus voitti sunnuntaina Udinesen 3-1, ja pöytäkirjaan merkattiin jälleen kaksi osumaa tietylle Cristiano Ronaldolle. Portugalilainen sai kuitenkin maalejaankin enemmän huomiota aivan muusta kentällä tapahtuneesta.

Toisen Ronaldon maaleista syöttänyt Gonzalo Higuaín vaihdettiin kentältä ottelun 80. minuutilla. Argentiinalaisella oli tuossa vaiheessa hihassaan kapteenin nauha, jonka ykköskantaja Leonardo Bonucci oli poistunut viheriöltä jo aiemmin. Vaihtoon mennessään Higuaín ojensi symbolin Ronaldolle, joka ei kuitenkaan ole seuraavana joukkueen kapteenihierarkiassa.

Ronaldo huomasi erehdyksen saman tien, ja toimitti nauhan Blaise Matuidin käsivarteen.

– Maailmaluokkaa, hehkutti maailmanmestari elettä Twitter-tilillään.

Moisanderin Werder vetoideana! Lue ennakko & lunasta talletusbonus!