© Kuva: Getty Images

Crystal Palace – Brighton: Kierros pakettiin Selhurst Parkilla

Valioliiga
Crystal Palace – Brighton
Maanantai 16.12. klo 21:45

Valioliigakierros laitetaan maanantaina pakettiin Lontoossa, jossa Crystal Palace isännöi Brightonia legendaarisella Selhurst Parkilla. Molemmat joukkueet ovat taulukon keskivaiheilla – isännät kolme pistettä ja kolme paikkaa ylempänä sunnuntaisen sarjataulukon mukaan. Palace lähtee otteluun suosikkina, mutta miten sille sopii kuskin paikalla oleminen?

Crystal Palace on pelannut kolme viimeistä ottelua tappioitta – menestystä on tullut etukäteen kevyemmistä vastuksista mukavasti. Eivät Roy Hodgsonin suojattien otteet nyt mitenkään erikseen ole vakuuttaneet – maaliton tasapeli Watfordia vastaan oli todella kuiva esitys ja tasapeli ehdoton maksimitulos. Muutaman loukkaantumisen ja Mamadou Sakhon pelikiellon vuoksi Palacella on puolustuksessa miesvajetta.

Brighton pelasi kotona tasan Wolvesin kanssa ja haki sitä ennen pisteet surkealta Arsenalilta vieraissa. Tätä ennen joukkueella oli pienoinen tappioputki, sillä vastassa oli Valioliigan kovimpia seuroja peräjälkeen. Graham Potterin joukkue on ollut hyvinkin esitysten valossa pisteittensä väärti tällä kaudella. Dale Stephensin korttitili täyttyi viimeksi ja keskikenttämies liittyy poissaolijoiden kööriin.

Lyö vetoa ottelusta:

Ottelusta on odotettavissa tasainen ja myös vaikeasti ennustettava. Tarkastelun jälkeen käännyn vähämaalisuuteen päin – se on Palacen kotipeleissä selkeä trendi – ja se on myös pikkusuositus vetojen suhteen: Ottelussa alle 2.5 maalia kertoimella 1,73.

Tämän tipsin myötä pelivihjeet jäävät pienelle joulutauolle. Takaisin lauteille palataan Tapaninpäivänä perinteisen brittifutiskimaran merkeissä. Petsipappa toivottaa kaikille lukijoille oikein hyvää ja rauhallista Joulua.

tarjoaa peräti 170€ arvoisen tervetulopaketin. Alkuun saat 100 euroa bonusta. Sen jälkeen vielä 50% tervetulobonuksen ja kaupan päälle 20 euron ilmaisvedon.

Lunasta in tervetulopaketti näin:

  1. Avaa pelitili TÄSTÄ.
  2. Tee talletus.
  3. Saat esimerkiksi 100 euron talletuksella 200€ pelirahaa ja lisäedut myöhemmin.