FC Lahdessa neljä vuotta valmentanut Toni Huuhka siirtyy Mika Lehkosuon apuvalmentajaksi norjalaisseura Kongsvingeriin. Huuhka jätti Veikkausliiga-seuran marraskuun lopulla.

Toukokuussa HJK:sta potkut saanut Lehkosuo nimitettiin norjalaisseuran päävalmentajaksi aiemmin tällä viikolla. Hänen sopimuksensa on kaksivuotinen.

– Mika Lehkosuo soitti minulle ja kyseli, jos olisin kiinnostunut roolista hänen apuvalmentajanaan Kongsvingerissä. Otin tarjouksen saman tien harkintaan. Tämä on hyvin jännittävä seura ja olen todella iloinen saamaastani tilaisuudesta, Huuhka kertoi seuran verkkosivuilla.

[readmore from=Kongsvinger]

30-vuotias Huuhka myönsi, ettei hän tuntenut seuraa tai kaupungia ennestään. Hänen ilokseen joukkueessa pelaa jo kaksi suomalaista pelaajaa; Ville Jalasto ja Saku-Pekka Sahlgren.

– Tämä vaikuttaa projektilta, joka sopii minulle hyvin, ja odotan innolla sen alkamista. Minun oli kuitenkin mentävä nettiin tarkastamaan seuran pelaajat ja henkilökunta. Huomasin nopeasti Ville Jalaston ja Saku-Pekka Sahlgrenin, sillä tunnen heidät suomalaisen jalkapallon parista. Mutta muuten joukkue on minulle tuntematon. Nyt minulla on kuitenkin hyvin aikaa valmistautua ennen kauden alkua.