Helmarien keskikenttäpelaaja siirtyy Ruotsin suurseuraan – ”Valtava nälkä kehittyä”

© Kuva: Juha Tamminen
Serie A:n sunnuntai-illassa Bologna - AC Milan! Lue ennakko & lunasta talletusbonus!

Helmarien keskikenttäpelaaja Olga Ahtinen siirtyy jatkamaan uraansa ruotsalaisessa Linköpings FC:ssä. 22-vuotiaan Ahtisen sopimus on kaksivuotinen.

Ahtinen pelasi viime kaudella saman sarjan Limhamn Bunkeflossa, joka putosi kauden päätteeksi Damallsvenskanista täpärästi heikomman maalieron turvin. Sitä ennen hän pelasi kaksi kautta tanskalaisessa Brøndby IF:ssä.

Ahtinen on Linköpingin neljäs uusi sopimuspelaaja kaudelle 2020.

– Olga sopii täydellisesti profiiliimme. 22-vuotiaana hän on jo vakiinnutanut paikkansa pohjoismaisessa A-maajoukkueessa, ja hänellä on valtava nälkä kehittyä. Hän pärjäsi hyvin sekä LB07:ssä että Brøndbyssä, ja saimme hänestä hyvän kuvan vierailullaan täällä, Linköpingin urheilujohtaja ja päävalmentaja Olof Unogård kommentoi.

Kokkolasta lähtöisin oleva Ahtinen on toiminut kapteenina sekä Suomen alle 17- että alle 19-vuotiaiden maajoukkueissa. A-maajoukkueessa hän on pelannut jo 15 ottelua.

Linköpings FC on kolminkertainen Ruotsin-mestari, joka on edennyt kolme kertaa naisten Mestarien liigan puolivälieriin. Edellisen mestaruutensa Linköping voitti kaudella 2017. Kahdella edellisellä kaudella sijoitus on ollut viides.


500% talletusbonus: 10€ talletuksella 60€ pelirahaa! 

  1. Avaa tili Betssonille alapuolen napista.
  2. Talleta vähintään 10€.
  3. Saat bonuksen ansiosta heti 60€ pelirahaa!

Serie A:n sunnuntai-illassa Bologna - AC Milan! Lue ennakko & lunasta talletusbonus!