Juventuksessa koirankoppiin joutunut hyökkääjä ei ole katkera – ura jatkuu Qatarissa: ”Viimeiset kuukaudet eivät muuta mitään”

© Kuva: Getty Images
Atletico Madrid mättää maaleja Huescassa! Lue ennakko & käytä edut hyväksesi!

Mario Mandzukic siirtyy Juventuksesta qatarilaiseen Al-Duhailiin. Siirto virallistuu tammikuun ensimmäisenä päivänä. Mandzukic ei tunne katkeruutta, vaikka tällä kaudella vastuu jäi olemattomaksi.

Mandzukic siirtyi Juventukseen heinäkuussa 2015. Kroatilaishyökkääjä ehti pelata Juven paidassa yhteensä 162 ottelua, joissa hän teki 44 osumaa. Tällä kaudella Mandzukic ei ole saanut pelata yhdessäkään ottelussa. Täksi kaudeksi Juventukseen tullut päävalmentaja Maurizio Sarri ei ole nähnyt käyttöä 33-vuotiaalle hyökkääjälle.

– Viimeiset kuukaudet eivät muuta sitä kunnioitusta ja rakkautta, jota tunnen seuraa kohtaan. On ollut kunnia pelata Juventuksessa. Olen aina yrittänyt tehdä parhaani Bianconerille. Toivon teille kaikkea hyvää. Minun kohdallani on aika uudelle kappaleelle, Mandzukic kirjoitti sosiaalisessa mediassa.

Mandzukic teki vielä viime kaudella yhdeksän maalia ja antoi kuusi maalisyöttöä Serie A:ssa. Vastuuta tuli myös Mestarien liigassa. Nyt Mandzukic siirtyy Al-Duhailiin, joka johtaa tällä hetkellä Qatarin pääsarjaa.


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.

Atletico Madrid mättää maaleja Huescassa! Lue ennakko & käytä edut hyväksesi!