Karmea tragedia – vielä toissa kaudella Veikkausliigassa pelannut hyökkääjä menehtyi auto-onnettomuudessa vain 27-vuotiaana

© Kuva: Juha Tamminen

Veikkausliigassa SJK:ssa ja Jarossa urallaan pelannut hyökkääjä Shahdon Winchester on kuollut varhain torstaiaamuna auto-onnettomuudessa.

Newsday-sivuston mukaan neljä henkilöä menehtyi aamuviiden aikoihin Trinidad ja Tobagossa Gasparillon kaupungissa tapahtuneessa auto-onnettomudessa, jossa auto ajoi päin valotolppaa ja syttyi sen jälkeen liekkeihin. Kaikki neljä henkilöä jäivät sivuston mukaan loukkuun ajoneuvon sisälle. Trinidad ja Tobagon jalkapalloliitto kertoi twitter-tilillään, että Winchester oli yksi onnettomuudessa menehtyneistä henkilöistä.

Vain 27-vuotiaana menehtynyt Winchester pelasi Suomessa viimeksi SJK:n paidassa kaudella 2018. Sitä ennen hänet oli nähty Suomessa Jaron riveissä kausina 2013 ja 2014. Kotimaansa A-maajoukkuemies teki kolmen liigakauden aikana 18 liigamaalia 66 pelissä.

Winchester olisi täyttänyt tammikuun 8. päivä 28 vuotta.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.