Kuopion Palloseura vahvisti ensimmäisen pelaajahankintansa

© Kuva: Eetu Ikola

Kuopion Palloseura on tehnyt 1+1-vuotisen sopimuksen nigerialaisen laitapelaajan Usman Salen kanssa. Sale, 24, läpäisi KuPS:n lääkärintarkastuksen ja liittyy joukkueen harjoitusvahvuuteen tammikuussa.

Hän edusti viimeksi norjalaista Viking Stavangeria, jonka riveissä hänelle kertyi yhteensä 48 ottelua neljän kauden aikana. Sale teki Stavangerin paidassa neljä osumaa ja antoi kuusi maaliin johtanutta syöttöä. Hän on esiintynyt urallaan myös Nigerian nuorisomaajoukkueissa.

– Seuran toiminta on ammattimaista ja vastaanotto on ollut todella lämmin. Odotan innolla, että pääsen joukkueen mukaan ja uusi harjoitushalli näyttää mahtavalta. Lupaan antaa kaikkeni tälle joukkueelle ja koko seurayhteisölle, kommentoi Sale KuPS:n tiedotteessa.

– Tykkään pelata laidalla, jossa pääsen hyödyntämään nopeuttani. Haastan puolustajia jatkuvasti 1v1-tilanteisiin ja nopeuteni avulla pääsen heistä myös ohitse. Olen ahkera pelaaja, joka juoksee paljon joukkueen eteen

Sale on Veikkausliigan mestaruuden voittaneen KuPS:n ensimmäinen pelaajahankinta tulevalle kaudelle.


Inter – HIFK | HIFK pulassa! ⭐️⭐️⭐️⭐️