Kymmenen vuoden takaiset tapahtumat kaivelivat Didier Drogbaa – maksoi Ballon d’Or -gaalassa kunniavelkansa takaisin

© Kuva: Getty Images

Epäilemättä jokseenkin kaikki nykyiset jalkapallon supertähdet ovat olleet aikoinaan innokkaita pikkupoikia ja -tyttöjä omine esikuvineen. Nyt nuo esikuvat tuppaavat olemaan jalkapalloeläkeläisiä. Aivan samaan tapaan tulevat jalkapallotähdet ovat nyt pieniä junioreita, jotka palvovat ja jumaloivat tämän päivän esikuvia.

Aina tähdillä ei kuitenkaan ole junioreille aikaa tai viitseliäisyyttä. Nimmareita on pyydelty halki ajan sivun, ja valokuviakin moni haluaa idoliensa kanssa ottaa. Entinen Chelsea-tähti Didier Drogba kieltäytyi kuitenkin aikanaan erään pikkupojan pyynnöstä, ja jäi sitä katumaan.

– Kymmenen vuotta sitten pelatun Chelsea-Barcelona -pelin jälkeen eräs lapsi tuli luokseni ja halusi ottaa valokuvan kanssani. Sanoin sinä päivänä ei, koska häpeälliset tuomariratkaisut harmittivat minua. Kuulin myöhemmin, että tuo lapsi oli Kylian Mbappé. Nyt haluan maksaa velkani, maanantaisessa Ballon d’Or -gaalassa näkyvässä roolissa ollut Drogba totesi SportBiblen mukaan.

Ja sen jälkeen otettiinkin sitten selfietä yhdessä Mbappén kanssa. Epäilemättä hieno hetki kaikille paikallaolijoille, ei vain pikkupojasta supertähdeksi kasvaneelle Mbappélle.

PSG:ssä pelaava Kylian Mbappé sijoittui tämänvuotisessa Ballon d’Or -äänestyksessä sijalle kuusi.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.