Kymmenen vuoden takaiset tapahtumat kaivelivat Didier Drogbaa – maksoi Ballon d’Or -gaalassa kunniavelkansa takaisin

© Kuva: Getty Images
Serie A:n sunnuntai-illassa Bologna - AC Milan! Lue ennakko & lunasta talletusbonus!

Epäilemättä jokseenkin kaikki nykyiset jalkapallon supertähdet ovat olleet aikoinaan innokkaita pikkupoikia ja -tyttöjä omine esikuvineen. Nyt nuo esikuvat tuppaavat olemaan jalkapalloeläkeläisiä. Aivan samaan tapaan tulevat jalkapallotähdet ovat nyt pieniä junioreita, jotka palvovat ja jumaloivat tämän päivän esikuvia.

Aina tähdillä ei kuitenkaan ole junioreille aikaa tai viitseliäisyyttä. Nimmareita on pyydelty halki ajan sivun, ja valokuviakin moni haluaa idoliensa kanssa ottaa. Entinen Chelsea-tähti Didier Drogba kieltäytyi kuitenkin aikanaan erään pikkupojan pyynnöstä, ja jäi sitä katumaan.

– Kymmenen vuotta sitten pelatun Chelsea-Barcelona -pelin jälkeen eräs lapsi tuli luokseni ja halusi ottaa valokuvan kanssani. Sanoin sinä päivänä ei, koska häpeälliset tuomariratkaisut harmittivat minua. Kuulin myöhemmin, että tuo lapsi oli Kylian Mbappé. Nyt haluan maksaa velkani, maanantaisessa Ballon d’Or -gaalassa näkyvässä roolissa ollut Drogba totesi SportBiblen mukaan.

Ja sen jälkeen otettiinkin sitten selfietä yhdessä Mbappén kanssa. Epäilemättä hieno hetki kaikille paikallaolijoille, ei vain pikkupojasta supertähdeksi kasvaneelle Mbappélle.

PSG:ssä pelaava Kylian Mbappé sijoittui tämänvuotisessa Ballon d’Or -äänestyksessä sijalle kuusi.


500% talletusbonus: 10€ talletuksella 60€ pelirahaa! 

  1. Avaa tili Betssonille alapuolen napista.
  2. Talleta vähintään 10€.
  3. Saat bonuksen ansiosta heti 60€ pelirahaa!

Serie A:n sunnuntai-illassa Bologna - AC Milan! Lue ennakko & lunasta talletusbonus!