Valioliiga
Leicester – Liverpool
Torstai 26.12. klo 22:00

Tämän Tapaninpäivän jalkapallohommat saavat huipennuksensa illalla, kun Valioliigan kärkiottelussa sarjakakkonen Leicester saa vastaansa tällä kaudella voittamattoman Liverpoolin. Odotettavissa on täydellinen päätös jalkapallopäivälle ja jälleen uusi testi Poolille, joka uhmaa todennäköisyyksiä illasta toiseen.

Leicester on näyttänyt kauden ensimmäisen puoliskon ihanalta. Brendan Rodgersin suojattien työkalupakki monipuolistuu koko ajan ja Jamie Vardy on aivan ylimaallisessa iskussa. Joukkueella on alla kaksi pettymystä tuonutta peliä, kun ensin Norwich haki pisteen King Powerilta ja perään Leicester ei voinut mitään Manchester Citylle vieraissa. Leicester on hävinnyt tällä kaudella ainoastaan huippujoukkueille ja tulee ilman onnahteluita sijoittumaan sarjassa korkealle. Odotettavissa on muuttumaton kokoonpano, mikäli Harvey Barnesin viime pelissä saama kolhu ei estä pelaamista.

Liverpool kävi ennen joulunpyhiä kuittaamassa seurajoukkueiden MM-tittelin itselleen. Niinpä sillä on yksi liigaottelu vähemmän pelattuna, mutta sarjajohto on silti vakuuttavat kymmenen pistettä. Jürgen Klopp on saanut joukkueensa uskomattomaan voittokulkuun, vaikka ihan aina esitykset eivät täysin loistokkaita olisi olleetkaan. Nyt kansainvälisen turnauksen jälkeen joukkue mitataan toden teolla, sillä Kloppin miehistö ei voi olla aivan tuoreimmillaan. Lisäksi loukkeja on kourallinen.

Lyö vetoa ottelusta:

Psykologisesti ei ole helppoa lyödä juuri nyt Liverpoolia vastaan, mutta tässä vaiheessa saattaa juuri olla oikea sauma. Siis otan isäntiä kuitille sillä psyykillä, että saavat vähintään pisteen kotonaan. Vetosuositus on siis Aasialainen tasoitusveto, Leicester +0.5 kertoimella 1,76.

LYÖ VETO

tarjoaa mojovaa bonaria. Talletusbonus on tarjolla peräti 200€ asti. Näin 200 euron talletus tuo sinulle heti hurjat 400€ pelirahaa.

Lunasta n tervetulopaketti näin:

  1. Avaa pelitili TÄSTÄ.
  2. Tee talletus.
  3. Saat esimerkiksi 200 euron talletuksella 400€ pelirahaa.

LYÖ VETO