Liverpool oli ylivoimainen Valioliigan kärkiottelussa – mestaruus näyttää entistäkin todennäköisemmältä

© Kuva: Getty Images

Liverpool ei antanut armoa Valioliigan kärkikamppailussa Leicesterille, vaan haki vieraspisteet vastaansanomattomalla esityksellä maalein 4−0.

Voittonsa ansiosta Liverpool johtaa sarjaa nyt 12 pisteen erolla Leicesteriin. Pahimpana uhkaajana pidetty Manchester City on 13 pisteen päässä. Liverpool on pelannut yhden ottelun vähemmän kuin Liverpool ja yhtä monta kuin Manchester City.

Liverpoolin voiton takuumiehiä olivat kaksi maalia tehnyt Roberto Firmino ja maalin tehnyt ja Firminon molemmat osumat alustanut Trent Alexander-Arnold.

Liverpool johti ottelua tauolla 1−0. Sarjakärki pani pelin pakettiin 70 minuutin jälkeen, kun se iski kolme osumaa seitsemän minuutin sisään. James Milnerin 2−0-maali syntyi rangaistuspotkusta, kun Leicesterin Çağlar Söyüncü pelasi palloa kädellä.