© Kuva: Getty Images

Millwall – Nottingham: Championship-kierros käyntiin

Championship
Millwall – Nottingham
Perjantai 06.12. klo 21:45

Englannin jalkapalloviikonloppu aloitetaan Championshipin ottelulla Millwall – Nottingham, joka onkin sopivaa katsottavaa heti linnan juhlien jälkeen. Millwall on saanut managerinvaihdoksen jälkeen siivet alleen ja onkin noussut sarjataulukossa jo puolenvälin paikkeille. Nottighamin kausi on ollut hieno ja siitä osoituksena on neljäs sija Championshipissä.

Millwallin nousuun on kuulunut olennaisena osana hyvä kotimenestys: joukkue on plaanannut viimeiset viisi kotiottelua ilman tappiota ja koko kaudella kotitappioita on tullut vain yksi. Gary Rowettin suojatit näyttävät tällä hetkellä todella solidilta joukkueelta, eikä näillä esityksillä pitäisi olla vaaraa League Oneen putoamisesta. Tällä menolla voidaan jopa miettiä playoffeihin menoa – tosin Championshipin kausi on pitkä ja siihen mahtuu kaikenlaista.

Nottingham pelaa todella hyvää kautta siitä huolimatta, että se hävisi viime kierroksella kotona Cardiffille. Nottingham on kerännyt hienosti pisteitä myös vieraissa, eikä sillä ole kuin yksi vierastappio tähän asti. Sabri Lamouchilla on käsissään tulivoimainen joukkue, joka ei pärjää luokassa aivan sarjan parhaimmille porukoille, mutta tulee taistelemaan playoff-paikasta tiukasti.

Lyö vetoa ottelusta:

Ottelun voittajaa on hieman haastavaa arvioida, mutta molemmilta joukkueilta sujuu maalinteko – Nottinghamilla vieraissa jopa paremmin kuin kotona. Siispä lähden vetopuolella siitä, että molemmat joukkueet pystyvät tässä pelissä maalintekoon: vetosuositus on Molemmat joukkueet tekevät maalin – KYLLÄ kertoimella 1,94.

Nordicbet tarjoaa peräti 170€ arvoisen tervetulopaketin. Alkuun saat 100 euroa bonusta. Sen jälkeen vielä 50% tervetulobonuksen ja kaupan päälle 20 euron ilmaisvedon.

Lunasta Nordicbetin tervetulopaketti näin:

  1. Avaa pelitili TÄSTÄ.
  2. Tee talletus.
  3. Saat esimerkiksi 100 euron talletuksella 200€ pelirahaa ja lisäedut myöhemmin.