Norwichin legendapelaajan Chris Suttonin mukaan seura ei saa ”missään nimessä” myydä tähtihyökkääjäänsä Teemu Pukkia tammikuun siirtoikkunassa.

Pukki, 29, on ollut tällä ja edellisellä kaudella todennäköisesti Norwichin tärkein pelaaja. Viime sesongilla hän viimeisteli 29 maalia, kun Norwich nousi Mestaruussarjasta Valioliigaan, ja Englannin pääsarjassa hänellä on osumia kasassa jo yhdeksän.

Suomen maajoukkuehyökkääjällä on kulkenut henkilökohtaisella tasolla, mutta Norwich on ollut vaikeuksissa Valioliigassa. Nykyisellä pistetahdilla Kanarialintuja odottaa putoaminen.

Norwich teki jo viime kesänä selväksi, että se ei aio hankkia pelaajia, joihin sillä ei ole varaa. Kauden mittaan useat asiantuntijat ovat kuitenkin sanoneet, että Norwichin on tammikuussa kaivettava kuvetta lompakostaan, jos se haluaa säilyä Valioliigassa.

[readmore from=Pukki-Teemu]

Yksi keino lisävarojen hankkimiseen on pelaajien myyminen, ja Pukki on pelaaja, josta Norwich voisi saada kunnon korvauksen. Hän on kuuma hyökkääjä, joka vieläpä allekirjoitti kesällä seuran kanssa jatkosopimuksen.

Suttonin mukaan Pukki on kuitenkin viimeinen pelaaja, josta Norwichin kannattaisi tammikuussa luopua.

– Ymmärrän kyllä, että muut seurat katselevat Pukin perään, mutta Norwich ei saa missään nimessä myydä Teemu Pukkia, jos se haluaa säilyä Valioliigassa, kommentoi Sutton The Pink Unin mukaan.

– Olen varma, että hänellä saattaa olla haluja siirtyä muualle, jos pahin käy toteen ja Norwich putoaa kauden päätteeksi.

– Hänen uransa lähti kunnolla lentoon Norwichissa, hänellä on ollut maalien suhteen mahtava kausi ja hän on ollut ylipäätään varsin hyvä.