© Kuva: Getty Images

Norwich – Tottenham: Helpottaako putoamiskurimus?

Valioliiga
Norwich – Tottenham
Lauantai 28.12. klo 19:30

Lauantai-ilta jatkuu Carrow Roadilla, jossa yhä syvemmälle putoamiskurimukseen joutunut Norwich taistelee vaihtelevia otteita esittävää Tottenhamia vastaan. Norwichin valopilkut ovat olleet viime aikoina vähissä ja tällä hetkellä putoaminen näyttää jopa hyvin todennäköiseltä. Spurs puolestaan otti Tapaninpäivänä voiton Brightonista mitenkään erikseen vakuuttamatta.

Norwich loi Aston Villaa vastaan paremmat paikat, mutta joukkueen laatukapeikko on paha – vain osa avauksen miehistöstä on valioliigatasoa. Villaa vastaan virheitten määrä ratkaisi lopulta ottelun. Lisäksi välillä tuntuu, että osa miehistöstä on kentällä pikemminkin töissä kuin taistelemassa kynsin hampain sarjapaikasta. Teemu Pukki jahtaa kymmenettä maaliaan Valioliigassa. Timm Klose, Josip Drmic sekä Ben Godfrey ovat poissa muonavahvuudesta.

Spurs hakee vielä José Mourinhon alaisuudessa otteisiinsa tasaisuutta. Brighton-ottelusta tasapeli olisi ollut pelitapahtumiin nähden oikeutettu tulos ja joulua edeltäneessä pelissä Tottenham oli Chelseaa vastaan melko aseeton. Hugo Llorisia kaivattaisiin maalille ja pelikieltoinen trio Son Heung-Min, Harry Winks ja Moussa Sissoko tekevät myös lovea kokoonpanoon. Toisaalta Spursin materiaalin laajuus Norwichiin verrattuna on lyhyen lepoajan pelissä iso etu.

Lyö vetoa ottelusta:

Norwichin tilanne näyttää tukalalta ja Spursia vastaan tasonnoston pitäisi suuri, jos ottelusta meinataan saada jotain. Itse olen tässä ottelussa vierasvoiton kannalta ja vetosuositus on Tottenham voittaa ottelun kertoimella 1,73.

Betsson tarjoilee peräti 100% talletusbonusta aina 100 euroon asti. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että saat 100 euron talletuksella heti 200 euroa pelirahaa.

Lunasta Betssonin 100% talletusbonus 100 euroon asti näin:

  1. Avaa pelitili TÄSTÄ.
  2. Tee talletus.
  3. Saat esimerkiksi 100 euron talletuksella 200€ pelirahaa.