Ostaako brasilialaisseura 34 maalia tehneen huippuhyökkääjän itselleen Internazionalesta? – ”Meillä on alustava yhteisymmärrys”

© Kuva: Getty Images

Flamengon kausi on ollut suurmenestys. Seura voitti Brasilian sarjamestaruuden ja dramaattisten vaiheiden jälkeen myös Copa Libertadoresin.

Flamengo päättää kautensa seurajoukkueiden MM-kisoihin, jossa seuralla on mahdollisuus voittaa kauden kolmas pokaali.

Yksi Flamengon kauden ehdottomista avainpelaajista on ollut Gabigol. 23-vuotias hyökkääjä pelaa kuluvan kauden lainalla Flamengossa Internazionalesta. Milanolaisseura ei tiettävästi halua kärkeä takaisin ja haluaisi päästää irti brasilialaishyökkääjästä.

Gabigol on viimeistellyt Flamengolle tällä kaudella 34 maalia 41 ottelussa ja teki Copa Libertadoresin finaalin lisäajalla kaksi maalia, jotka toivat pystin Rio de Janeiroon.

Flamengon seurapresidentin Rodolfo Landimin mukaan seura olisi jo päässyt alustavaan yhteisymmärrykseen Interin kanssa Gabigolin siirrosta. Inter maksoi Gabigolista noin 30 miljoonaa euroa Santosille syksyllä 2016, mutta kärki ei onnistunut vakuuttamaan Euroopassa Interiä tai lainaseura Benficaa.

– Flamengo on keskustellut pitkän aikaa Gabigolin kanssa ja olemme puhuneet myös Interille, jonka kanssa meillä on alustava yhteisymmärrys siirrosta, mutta kaikki riippuu siitä, mitä Gabigol haluaa tehdä, Landim totesi Fox Sportsille.

– Hän toivoi, että tulevaisuudesta puhutaan vasta kauden jälkeen, enkä näe siinä mitään väärää. Gabigol oli hyvin keskittynyt Libertadoresin finaaliin ja näimme, mitä hän kykenee tekemään.

Gabigolin sopimus Interin kanssa kestää kesään 2022 saakka.


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.