PSG suuttui isolle urheilulehdelle – syyttää mediaa valehtelusta

© Kuva: Getty Images

Ligue 1:n valtaseura PSG on käärmeissään merkittävälle ranskalaiselle urheilulehdelle L’Équipelle. Syynä tähän on lehden ohjelmassaan ”L’Équipe Soir” kertomat tiedot PSG:n brassipuolustaja Marquinhosista, joita seura väittää valheiksi.

L’Équipe oli kyseenalaistanut Marquinhosin ammattimaisen käyttäytymisen ja sanoi tämän olleen syynä siihen, ettei häntä nimetty PSG:n kokoonpanoon lauantaiseen otteluun Montpellieriä vastaan. Tosiasiassa Marquinhos oli poissa kokoonpanosta, koska hänen vaimonsa synnytti perheelle toisen lapsen.

Puoliso oli viettänyt sairaalassa jo kaksi päivää, ja Marquinhos lähti perheenäidin seuraksi. Pelaaja oli syvästi pahoillaan L’Équipen väitteistä.

– Olimme erittäin harmistuneita kuullessamme L’Équipen eilen tekemät epäkypsät ha vahingoittavat sanat. Ne tulivat henkilöiltä, jotka ovat vuosien ajan saarnanneet meille urheilun ja elämän arvoista, PSG:n tiedotteessa todettiin.

– Marquinhosin vaimo oli kahden päivän ajan sairaalassa synnytyksen vuoksi, ja seura päätti, että pelaaja saa jäädä hänen luokseen. Seura toivottaa Marquinhosille kaikkea hyvää toisen lapsen syntymän johdosta.

Lähde: AS


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.