© Kuva: Getty Images

RB Salzburg – Liverpool: Kovat panokset

Mestarien liiga
RB Salzburg – Liverpool
Tiistai 10.12. klo 19:55

Mestarien liigan lohkovaihe huipentuu tiistaina ja otan urheilullisesti kaksi mielenkiintoisinta ottelua luupin alle. RB Salzburg on ihastuttanut otteillaan koko syksyn ja tiistaina se haastaa itsensä Liverpoolin ottelussa, jonka panokset ovat mittaamattoman kovat. Salzburgilla ei pitänyt olla lohkossa sanan sijaa, mutta ennen viimeistä ottelua kaikki on vielä mahdollista. Kotivoitolla tarkastelun alle joutuisi vielä Napoli – Genk -ottelun tulos ja maalierot Liverpoolia vastaan käydyissä otteluissa.

Salzburg on tehnyt keskimäärin yli kolme maalia per peli Mestarien liigan lohkovaiheessa. Puolet itävaltalaisjoukkueen maaleista on iskenyt nuori norjalais-sensaatio Erling Håland, mutta painoa pitää laskea myös joukkueen ennakkoluulottomalle pelikirjalle. Genk on ollut Jesse Marschin suojateille kahdesti vain suupala, mutta tähän asti lohkon suosikkeja vastaan on onnistuttu nipistämään kolmessa ottelussa vain yksi piste – ja tätä saldoa Salzburg lähtee nyt kohentamaan.

Liverpoolin kausi on ollut kotimaassa aivan suvereeni – vain nappisyksyn pelannut Leicester on pysynyt millään tavalla tuntumassa Valioliigassa. Mestarien liiga ei ole sujunut samaan tyyliin ja siksi Jürgen Kloppin suojatit tarvitsevatkin viimeisestä pelistä vähintään pisteen jatkopaikan varmistamiseksi. Viikonloppuna Pool piti vieraissa nollat Bournemouthia vastaan, ja tämä olikin ensimmäinen nollapeli yli kahteen kuukauteen. Poolin puolustus on siis haavoittuvainen.

Lyö vetoa ottelusta:

Tiistain suurin kysymys on, kestääkö Salzburgin kantti kovassa paikassa – Liverpoolilla on tämänkaltaisista peleistä kokemusta enemmän. Liverpoolissa salzburgilaiset onnistuivat tekemään kolme kaappia, joten mitä tahansa voi tapahtua tiistainakin – tosin tasapelillä isännät eivät tee mitään. Liverpool voittaa ottelun lähes 50% todennäköisyydellä, joten Salzburgin tasoituskertoimeen jää ilmaa: vetosuositus on Aasialainen tasoitusveto, Salzburg +0.5 kertoimella 2,04.

Nordicbet tarjoaa peräti 170€ arvoisen tervetulopaketin. Alkuun saat 100 euroa bonusta. Sen jälkeen vielä 50% tervetulobonuksen ja kaupan päälle 20 euron ilmaisvedon.

Lunasta Nordicbetin tervetulopaketti näin:

  1. Avaa pelitili TÄSTÄ.
  2. Tee talletus.
  3. Saat esimerkiksi 100 euron talletuksella 200€ pelirahaa ja lisäedut myöhemmin.