Valioliiga
Southampton – West Ham
Lauantai 14.12. klo 19:30

Lauantain toinen valioliiganosto käydään putoamisviivan tuntumassa: isäntänä toimiva Southampton on kipuilevan alkukauden jälkeen yhä maalierolla putoamisviivan alapuolella, kun taas illan vieras West Ham on tällä hetkellä todellisissa vaikeuksissa vain pistettä ylempänä. Tätä ottelua on pidetty Manuel Pellegrinin viimeisenä mahdollisuutena työpaikkansa säilyttämiseksi.

Southampton kärsi viime viikonloppuna tappion Newcastlen vieraana, mutta olisi itse asiassa ansainnut ottelusta jotain – jopa voiton. Kaksi edellistä kuolemanottelua Watfordia ja Norwichia vastaan päättyivät solidien esitysten jälkeen voittoon, joten Ralph Hasenhüttlin joukkue on tällä hetkellä tuntuvasti sarjasijoitustaan parempi yhdistelmä. Saints on eheytynyt paljon siitä kriisipesäkkeestä, joka otti nöyryyttävän 0-9 tappion Leicesteriltä kotonaan.

West Ham on tällä hetkellä kaikilla mittareilla umpisurkea ja syyttävä sormi osoittaa joukkueen haurasta alakertaa. Lisäksi Lukasz Fabianski on edelleen poissa ja se on lisännyt epävarmuutta entisestään. Viimeisestä kymmenestä ottelusta tilillä on ainoastaan yksi voitto. Maanantaina Pellegrinin korttitalo sortui toisella jaksolla ja toinen kriisijoukkue Arsenal pääsi aivan liian helposti tekemään kolme maalia kymmenessä minuutissa. Fabianskin lisäksi myös muita loukkaantumishuolia on ilmassa.

Lyö vetoa ottelusta:

Southampton on joukkueista tällä hetkellä niin paljon paremmassa formissa, että vetopanokset menevät kotivoiton puolesta. West Ham ei saa sinällään hyvästä materiaalistaan tällä hetkellä oikein mitään irti. Vetosuositus on Southampton voittaa ottelun kertoimella 1,93.

tarjoaa 100% talletusbonusta. Saat 20-25 euron talletuksen heti tuplana tilille. Kierrätysvaatimus on niin helppo, ettei mitään järkeä. Vain 1x kierrätys!