33-vuotias brassihyökkääjä Hulk on aloittanut suhteen, joka on nostattanut kulmakarvoja yli valtakunnanrajojen. Syy ihmettelyyn on siinä, että Hulkin uusi elämänkumppani on hänen entisen vaimonsa siskon tytär.

Tätä nykyä Kiinan Superliigan Shanghai SIPG:ssä pelaava Hulk erosi vaimostaan Iranista heinäkuussa. Parin suhde kesti 12 vuotta. Heillä on myös kolme yhteistä lasta.

Läheiset perhesuhteet eivät kuitenkaan estäneet Hulkia aloittamasta uutta parisuhdetta entisen vaimonsa siskon tyttären Camilan kanssa. Uusi suhde on saanut osakseen kritiikkiä, ja Hulkin edustajat kommentoivatkin suhdetta UOL Esportelle näin:

– Hän (Hulk) päätti tehdä asiasta julkisen välttyäkseen valheilta ja pahansuovilta kommenteilta. Muistetaan, että hänen avioliittonsa päättyi heinäkuussa ja että Camilakin on eronnut edellisestä kumppanistaan kuukausia sitten.

Myös Camila, Hulkin lasten serkku, kommentoi uutta parisuhdetta sosiaalisessa mediassa.

– Iran-täti, haluan ensiksi sanoa, että tämä viesti ei ole mikään selitys tai mikään oikeutus. Halusin kertoa sinulle jotain, mutta valitettavasti olosuhteet eivät salli minun sanovan sitä henkilökohtaisesti, Iranin ”lempisiskontyttäreksi” tituleerattu Camila kertoi.

– Vaikka se onkin sinulle nyt epäolennaista, rakastan sinua erittäin paljon ja välitän sinusta. Siksi kirjoitankin nyt.

– Haluan sinun tietävän asioita, joista muut puhuvat eri tavalla vain spekuloiden. En halua kuitenkaan tuomita heitä, koska ulkopuoliset eivät tiedä yhtään mitään ja haluavat useimmiten tilanteen vain pahentuvan.

– On ollut todella raskasta käsitellä tätä, mutta en tekisi niin, ellei se olisi totta, Camila kirjoitti.

Hulkin uusi kumppani on sittemmin sulkenut some-tilinsä saamiensa viestien vuoksi.

[readmore from=Hulk]

Hulk on voittanut aiemmin urallaan muun muassa Portugalin ja Venäjän pääsarjojen maalikuninkuudet, Portossa ja Zenitissä pelatessaan. Seurajoukkuemeriitit ovat muutenkin kovaa luokkaa. Hulk on juhlinut kansallista mestaruutta kuudesti, hänet valittiin kahdesti Portugalin liigan parhaaksi pelaajaksi, kerran Venäjän liigan parhaaksi ja toistaiseksi kahdesti Kiinan vuoden joukkueeseen. Myös Eurooppa-liigan voittoa Hulk juhli Portossa.

A-maaotteluita Hulk on pelannut Brasilian paidassa kaikkiaan 47, joista viimeisen vuonna 2016. Maaleja on syntynyt 11. Hulk nautti runsaista peliminuuteista vuoden 2014 MM-kisoissa. Hän teki maalin vuoden 2012 olympiafinaalissa, jonka Brasilia hävisi Meksikolle maalein 1-2.

Lähde: SportBible