Veikkausliigaan ensi kaudeksi noussut TPS on tehnyt kauden 2020 kattavan jatkosopimuksen keskuspuolustaja Rasmus Holman kanssa. Näin 27-vuotiaalla Holmalla alkaa TPS:n edustusjoukkueessa jo kuudes kausi.

Holma pelasi TPS:ssä Ykköstä vuosina 2015-2017 sekä jälleen vuonna 2019. Kaudella 2018 vyölle tuli yhteensä 23 veikkausliigaottelua. Ykkösessä Holmalle on kertynyt 77 ottelua TPS:n peliasussa, ja parit karsintapelit päälle.

– Rasse on tässä joukkueessa luontainen johtaja ja hän liittyy sopimuspelaajien joukkoon ehdottomalla runkopelaajan statuksella, TPS:n valmentaja Tommi Pikkarainen kommentoi.

[readmore from=TPS]

– Rassen pallollinen pelaaminen on kehittynyt kausi toisensa jälkeen ja hän on harjoitellut erittäin hyvin tämän loppuvuoden. Rassella on jo liigakokemusta ja nyt kun sarjataso taas nousee, niin nousee hän siinä mukana.

TPS:n sopimuspelaajat kaudelle 2020 (tilanne 18.12.2019):

Maalivahdit: Jere Koponen ja Santeri Aaltonen
Kenttäpelaajat: Eliécer Espinosa, Aldayr Hernández, Rasmus Holma, Jesper Karlsson, Juho Lähde, Alim Moundi, Albijon Muzaci, Jonni Peräaho, Juhani Pikkarainen, Jami Siirtola, Tatu Varmanen ja Mika Ääritalo