Espanjan toiseksi korkeimman sarjatason ottelu keskeytettiin tauolla, koska Rayo Vallecanon kannattajat kutsuivat Albaceten hyökkääjää Roman Zozulyaa natsiksi.

Ukrainalaiskärki Zozulya, 30, siirtyi Vallecanoon lainalle vuonna 2017, mutta diili peruttiin vain tunteja myöhemmin, kun Vallecanon kannattajat ilmaantuivat joukkueen harjoituksiin osoittamaan mieltään sitä vastaan.

Zozulya on aina kiistänyt, että hänellä olisi yhteyksiä äärioikeistoon tai natsijärjestöihin.

Molemmat joukkueet pyysivät erotuomari José Antonio López Tocaa keskeyttämään ottelun. Albacete kieltäytyi tulemasta kentälle toista puoliaikaa varten, ja tunnin odottelun jälkeen ottelu päätettiin keskeyttää lopullisesti.

Zozulya kirjoitti toissa vuonna Rayon kannattajille avoimen kirjeen, jossa hän selitti, että erään journalistin väärinymmärrys johti siihen, että hänen uskotaan olevan kytköksissä äärioikeistoon Ukrainassa.

Lähteet: BBC, Sky Sports