Veikkausliigaa Sanoman kanavilla ainakin kolme kautta lisää – katsojaluvut jyrkässä kasvussa

© Kuva: Juha Tamminen

Veikkausliigaa nähdään Sanoman kanavilla vielä ainakin kolmen kauden ajan lisää. Osapuolet käyttivät vuonna 2017 solmittuun yhteistyösopimukseen sisältyvät jatko-option kausista 2021 ja 2022. Sanomat siis säilyttivät lähetysoikeutensa kauden 2022 loppuun saakka.

Veikkausliiga kertoo asiasta kotisivuillaan.

Kaikki Veikkausliigan ottelut ovat katsottavina suorana Ruutu-palvelussa myös tulevina vuosina. Lisäksi Nelonen Median tv-kanavilla esitetään joitain vapaasti katsottavia otteluita. Kaudella 2019 Jim näytti Veikkausliigasta 13 lähetystä.

Myös taloudellisesti uusi sopimus on kotimaiselle jalkapalloilulle ilonaihe.

– Jatko-optio on arvoltaan jonkin verran suurempi kuin edeltänyt sopimuksemme, joten tulevaisuudessa pystymme vahvistamaan seurojamme myös taloudellisesti entistä enemmän, Veikkausliigan toimitusjohtaja Timo Marjamaa kertoo.

Veikkausliigan katsojaluvut ovat olleet nousussa joka vuosi siitä lähtien, kun Sanoma hankki oikeudet kaudeksi 2015. Kausi 2019 sai Ruudun lähetysten ääreen jo yli 20 prosenttia enemmän katsojia edellisvuoteen verrattuna. Nouseva käyrä on siis jopa varsin jyrkkä.

– Ruutu on kotimaisen palloilun koti ja Veikkausliiga on hieno ja tärkeä osa tarjontaamme nyt ja tulevaisuudessa. Uusi sarjajärjestelmä on luonut panoksellisempia otteluita ja nämä ovat nostaneet Ruudun katsojalukuja ja kiinnostusta Veikkausliigaa kohtaan, Nelonen Median myyntijohtaja Jukka-Pekka Ylinen toteaa.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.