© Kuva: Getty Images

Verona – AS Roma: Sitkeä Hellas testaa Roman

Serie A
Verona – AS Roma
Sunnuntai 01.12. klo 21:45

Odotuksiin nähden hienosti kauden aloittanut Hellas Verona isännöi sunnuntain iltakamppailussa AS Romaa. Ennen kautta Veronan visiittiä Serie A:han veikkailtiin ranskalaiseksi, mutta joukkue on osoittanut haastavansa nämä näkemykset toden teolla. AS Roma on täysin eri kaliiberin joukkue, mutta sekin joutuu tekemään töitä, jotta saisi kaikki kolme pistettä mukaansa rakkauden kaupungista.

Hellas Veronan sitkeyttä täytyy kyllä ihailla. Ehkä pisteitä on hiukan suorituksiin verrattuna liikaa, mutta joukkueelta ei voi ottaa mitään pois – Ivan Juric pystyy valmistamaan suojattinsa kaikkiin tilanteisiin, eikä tämä joukkue ei koskaan tule otteluun housut kintuissa. Juric tuskin peukaloi kokoonpanoa turhan paljoa edellisestä ottelusta – tosin Miguel Veloso nimetään avaukseen keskikentälle heti kun pelikunto antaa myöten.

AS Roma ei ole seurana kaikkein vakain, mutta itse joukkue on suoriutunut alkukaudesta vähintään tyydyttävästi. Viime kierroksella Paulo Fonsecan jalkapallosoturit kaatoivat täysin ansaitusti Brescian 3-0. Tähän otteluun AS Roma ei saa hyökkäystehoja ajatellen parasta mahdollista kokoonpanoa jalkeille. Poissa ovat mm. Henrikh Mkhitaryan, Nicola Zaniolo sekä Bryan Cristante.

Lyö vetoa ottelusta:

Alkusyksystä tämä ei olisi tullut kuuloonkaan, mutta tipsaan Veronaa. Olen nostanut Hellasin rankingia ja tässä ottelussa AS Roman voitto-todennäköisyys jää alle 50 prosentin. Vetosuositus on siis kotivoitosta tai tasapelistä: Aasialainen tasoitus, Verona +0.5 kertoimella 1,92.

Betsafe tarjoaa mojovaa bonaria. Talletusbonus on tarjolla peräti 200€ asti. Näin 200 euron talletus tuo sinulle heti hurjat 400€ pelirahaa.

Lunasta Betsafen tervetulopaketti näin:

  1. Avaa pelitili TÄSTÄ.
  2. Tee talletus.
  3. Saat esimerkiksi 200 euron talletuksella 400€ pelirahaa.