© Kuva: Getty Images

Villarreal – Atletico Madrid: Jatkuuko isäntien syöksykierre?

La Liga
Villarreal – Atletico Madrid
Perjantai 06.12. klo 22:00

La Ligan viikonloppu aloitetaan Estadio de la Ceramicalla, jossa taulukossa alaspäin vajoava Villarreal yrittää saada syöksykierteelleen stoppia. Tehtävä ei tänä perjantaina ole helpoin mahdollinen, sillä vastaan asettuva Atletico Madrid on kovemman puoleinen vastus – joskin vierailla on viime aikoina ollut omat haasteensa.

Villarrealin itseluottamus näyttää olevan täysin kadoksissa. Viisi viime ottelua ovat sujuneet voitoitta ja vaikka välillä pelaamisessa pilkahtelee jonkunlainen juju, niin varsinkin puolustustyöskentely on ollut karmivalla tasolla. Hyökkäyspäässä Javier Callejan suojatit onnistuvat joka tapauksessa luomaan uhkaa ja sen suhteen tilanne ei ole täysin toivoton. Huolestuttavinta on, että Villarreal on hävinnyt myös sarjan tyvipään porukoille.

Viime kauden sarjakakkonen Atletico ei ole tällä kaudella ollut aivan samalla tasolla. Viime kierroksella Diego Simeonen suojatit taistelivat tasapäisesti Barcelonaa vastaan, mutta ottelun loppupuolella Lionel Messi lopetti isäntien pyristelyt. Atletico on epäilemättä joukkueista laadukkaampi ja paremmassa iskussa, mutta vieraissa sillä on ollut jonkunlaisia vaikeuksia kääntää otteluita edukseen.

Lyö vetoa ottelusta:

Vedonlyönnillinen tulokulma tähän otteluun on pelata Villarrealia vastaan. Otteet ovat olleet sitä luokkaa, että Atleticon laadulla vierasvoiton pitäisi olla mahdollinen. Vetosuositus on siis Atletico Madrid voittaa ottelun kertoimella 2,25.

tarjoaa 100% talletusbonusta. Saat 20-25 euron talletuksen heti tuplana tilille. Kierrätysvaatimus on niin helppo, ettei mitään järkeä. Vain 1x kierrätys!

Lunasta in 100% talletusbonus näin:

  1. Avaa pelitili TÄSTÄ.
  2. Tee talletus.
  3. Saat 25 euron talletuksella 50€ pelirahaa.