Valioliiga
Watford – Aston Villa
Lauantai 28.12. klo 17:00

Valioliiga jatkaa vuodenvaihteessa tutusti hengästyttävällä tahdilla ja viikonloppuna tahkotaan uusi kierros. Tässä rytäkässä korostuvat palautuminen ja miehistön laajuus – kuinka paljon valmentajat pystyvät kierrättämään pelaajistoaan mielipuolisessa pelitahdissa? Mutta myös perustaso ja joukkueiden vire tietysti vaikuttavat – jälkimmäisiin otan tässä vihjeessä kantaa.

Watford haki viikolla Sheffield Unitedilta pisteen ja on kerännyt nyt kahdessa viime pelissä neljä pistettä. Villalta pisteet olisivat kullan arvoisia, sillä muuten putoamisviiva karkaa taas turhan kauas. Gerard Deulofeu alkaa saada juonen päästä kiinni ja kun Troy Deeney on myös kehissä, voisi tehoja odottaakin. Nigel Pearson saattaa vihdoin olla se manageri, joka saa joukkueen pelaamaan kykyjensä mukaan ja pelastamaan kauden täydeltä katastrofilta. Pearsonilla on kokoonpanon suhteen pulmia etenkin puolustuksessa.

Kauden alla miljoonia ikkunasta heitelleen Aston Villan voitto Norwichia vastaan ei vakuuttanut. Pelillisesti Norwich oli parempi, mutta huonot ratkaisut ja henkilökohtaiset virheet antoivat lopulta Villalle täydet kolme pistettä. Enpä tiedä, olisiko noin puolivillaisella esityksellä mikään muu valioliigajoukkue kaatunutkaan. Käytetyt siirtokorvaukset eivät näy kentällä mitenkään, sillä Villan pelistä on vaikea löytää sen kummempaa koheesiota. Dean Smithin suojatit ovat olleet vieraissa tällä kaudella vaisuja. Kokoonpanopuolella kaivataan eniten keskikentän John McGinniä.

Lyö vetoa ottelusta:

Ottelun tärkeys ja rasitus voivat tietysti aiheuttaa yllätyksiä, mutta tällä hetkellä voin sanoa silmää räpäyttämättä Watfordin olevan näistä kahdesta parempi yhdistelmä. Niinpä vetosuositukseen lähden kotivoitto edellä: Watford voittaa ottelun kertoimella 2,03.

tarjoaa 100% talletusbonusta. Saat 20-25 euron talletuksen heti tuplana tilille. Kierrätysvaatimus on niin helppo, ettei mitään järkeä. Vain 1x kierrätys!

LYÖ VETO

Lunasta in 100% talletusbonus näin:

  1. Avaa pelitili TÄSTÄ.
  2. Tee talletus.
  3. Saat 25 euron talletuksella 50€ pelirahaa.

LYÖ VETO