© Kuva: Getty Images

Wolverhampton – Manchester City: Pystyykö Wolves kiusaamaan?

Valioliiga
Wolves – Manchester City
Perjantai 27.12. klo 21:45

Valioliigan hullu ottelutahti jatkuu vuodenvaihteen yli ja perjantaina ohjelmassa on yksi ottelu, jossa tyylikästä kautta vetävä Wolverhampton isännöi Manchester Cityä, joka yrittää epätoivoisesti päästä vielä mestaruuskamppailuun Liverpoolin kanssa. Poolin kammovireestä johtuen tämä ei ole kovinkaan helppoa, mutta kokonaan toinen kysymys on, kuinka iso este Wolves on tällä tiellä?

Moni asia voisi puhua Nuno Espirito Santon suojattien puolesta: joukkue on hävinnyt tällä kaudella ainoastaan kolme valioliigaottelua, ylimääräinen lepopäivä Tapaninpäivän kierroksen yhteydessä mahdollistaa minimaalisen tai jopa olemattoman kierrätyksen ja lisäksi Wolvesin saldo sarjan huippujoukkueita vastaan on jopa häkellyttävän hyvä. Loukkaantumisista kärsii ainoastaan pari pitkäaikaispotilasta ja kannattaa muistaa, että Wolves on jo kertaalleen onnistunut yllättämään Cityn tänä syksynä.

Cityn suvantovaihe näyttäisi olevan ohi ja kaksi viimeistä ottelua toivat voitot Leicesteristä ja Arsenalista hyvien esitysten jälkeen. Hyökkäysosasto on niin kovassa iskussa, että Pep Guardiolan täytyy miettiä, ottaako kuntoutuneen Sergio Agueron mukaan avaukseen vai jatkaako hyväksi havaitulla kokoonpanolla. Puolustuksessa ja keskikentällä on edelleen poissaoloja, jotka saattavat vaikuttaa alakerran pitävyyteen.

Lyö vetoa ottelusta:

City on toki vieraissakin selkeä suosikki, mutta markkinat hieman liioittelevat suosikkiasemaa. Niinpä vetoihin nousee kotimenestys tasoituksella – veto on voitollinen jopa maalin kotitappiolla: vetosuositus on Aasialainen tasoitusveto, Wolves +1.5 kertoimella 1,77. Myös runsasmaalisuus saattaisi olla oivallinen vedon aihe perjantaina.

Nordicbet tarjoaa peräti 170€ arvoisen tervetulopaketin. Alkuun saat 100 euroa bonusta. Sen jälkeen vielä 50% tervetulobonuksen ja kaupan päälle 20 euron ilmaisvedon.

Lunasta Nordicbetin tervetulopaketti näin:

  1. Avaa pelitili TÄSTÄ.
  2. Tee talletus.
  3. Saat esimerkiksi 100 euron talletuksella 200€ pelirahaa ja lisäedut myöhemmin.