Kakkosessa pelaava PK-35 on vahvistanut joukkuettaan kokeneella keskikenttäpelaajalla Joni Korhosella.

FC Honkaa ja HIFK:ta edustanut Korhonen on pelannut pitkän uransa aikana 76 ottelua Veikkausliigassa ja 209 ottelua Ykkösessä. Hänen sopimuksensa PK-35:n kanssa kattaa kauden 2020.

PK-35 Miehet

@PK35_Miehet
Joni Korhonen punamustiin 🔴⚫️👊

32-vuotias kokenut pelimies, jonka vyöltä löytyy melkein 300 ottelua Veikkausliigaa (FC Honka, HIFK) ja Ykköstä, on tehnyt pelaajasopimuksen PK-35 kanssa kauden 2020 osalta!

”Korkki” pelasi viime kaudella Ykköstä AC Oulun riveissä #kakkonen

Viime kaudella 32-vuotias keskikenttämies pelasi tärkeässä roolissa AC Oulun paidassa. Hän pelasi yhteensä 27 sarjaottelua, joista hän oli avauksessa 24 kertaa. Korhonen rekisteröi nimiinsä myös kaksi maalia ja yhden maalisyötön.

PK-35:n miehistöstä löytyy nyt jo useampi entinen huippupelaaja. 54 Veikkausliiga-ottelua pelannut Otto-Pekka Jurvainen, 34, siirtyi Vantaalle huhtikuussa HIFK:n riveistä, auttaen joukkuettansa nousemaan ensi kaudeksi Kakkoseen.

Jurvaista ennen PK-35 toi 32-vuotiaan Esa Terävän HIFK:sta riveihinsä jo vuoden alussa. Kapteeninnauhaa kantanut Terävä pelasi viime kaudella 19 ottelua Kolmosessa, toimien myös seuran valmentajana.