Teemu Pukki ja kumppanit saivat kiitoksen tuonpuoleisesta – Norwich-fani testamenttasi joukkueelle kierroksen juomia

© Kuva: Getty Images
HIFK ja IFK Mariehamn lauantaina tulessa! Lue ennakko & käytä edut hyväksesi!

Norwich Cityn uskollinen kannattaja Barrie Greaves menehtyi joulukuussa 83 vuoden ikäisenä. Kymmenvuotiaasta pikkupojasta asti Kanarianlintuja kannattanut englantilaismies omasi kuitenkin aina hyvän huumorintajun, kun kyse oli hänen rakkaasta jalkapalloseurastaan.

Osoittaakseen intohimonsa Norwichia kohtaan, Greaves jätti sata puntaa testamenttiinsa Vaioliiga-seuraa varten, jotta he voisivat palkita pelaajansa ”kierroksella juomia”.

Greaves työskenteli ennen Cromerin lukiossa opettajana, ja on kahden lapsen isä ja kolmen lapsen isoisä. Hänen nuorimmainen tyttärensä Tr Sarah Greaves tiesi isänsä aikeista jättää Norwichin sankareille pientä juomarahaa.

– Hän kertoi minulle aina siitä, miten hän aikoi antaa 100 puntaa pelaajille testamentissaan. Hän halusi antaa sen kiittääkseen heitä kaikesta siitä viihteestä, mitä he ovat hänelle suoneet sekä hyvinä että huonoina aikoina, Sarah kertoi Eastern Daily Pressille.

– Se saa minut hymyilemään ja hihittämään kun ajattelen asiaa. Hän halusi tehdä eleen joka olisi viihdyttävä. Hän tykkäsi kiusoitella minua jalkapallosta yhtä paljon kuin minäkin häntä samasta aiheesta.

Sarah Greavesin mukaan hänen isänsä lempihetki Norwichin kannattajana oli seuran FA Cup -taival vuonna 1959, kun joukkue eteni aina turnauksen välieriin saakka.

Hän joutui luovuttamaan kausikorttinsa ja lopettamaan peleissä käymisen vuonna 2018 munuaisten vajaatoiminnan takia, mutta hän kuunteli silti jokaisen ottelun radiosta sen jälkeen.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.

HIFK ja IFK Mariehamn lauantaina tulessa! Lue ennakko & käytä edut hyväksesi!