La Liga
Barcelona – Granada
Sunnuntai 19.01. klo 22:00

Sunnuntai-illan päätteeksi päästään vielä nauttimaan Barcelonan edesottamuksista La Ligassa. Viikolla seura teki kovan päätöksen ja antoi monoa manageri Ernesto Valverdelle. Ratkaisua voi pitää yllättävänä, sillä joukkue on sarjakärjessä ja Valverden tilastot Blaugranan peräsimessä olivat sangen hyvät. Kokonaisuuteen ei kuitenkaan oltu tyytyväisiä ja mies sai mennä.

Valverden tilalle manageriksi valittiin aikaisemmin Betisiä valmentanut Quique Setien. Tuore manageri joutuu ratkaisemaan heti hyökkäyspäähän liittyvän ongelman, kun sekä Ousmane Dembele että Luis Suárez ovat loukkaantuneena. Frenkie de Jong kärsii tässä ottelussa pelikieltoaan. Valmentajanvaihdos todennäköisesti vauhdittaa joukkueen menoa tässä ja jalkeille saadaan joka tapauksessa umpilaadukas yhdistelmä, joka tulee tekemään vieraiden olon hankalaksi.

Granada pääsi syksyllä yllättämään Barcelonan kotonaan ja saa nyt siis tuntea isäntien revanssihengen nahoissaan. Tasollisesti sarjan puolivälissä oleva Granada on isäntiä suoran mitan jäljessä, eikä se ole enää viime aikoina saanut onnekkaita pisteitä alkukauden tapaan. Tällä hetkellä ollaan kaukana siitä, kun joukkue alkukaudesta jopa johti sarjaa. Barcaa vastaan en odota joukkueelta ihmeitä – tehtävä on yksinkertaisesti liian vaikea.

Lyö vetoa ottelusta:

Uskon isäntien vievän tämän ottelun nimiinsä ja lukemat voivat olla reippaatkin. Granadan mahdollisuudet ottelussa ovat muutaman prosentin luokkaa. Vetosuositus on Barcelonan vähintään kolmen maalin voitosta: Aasialainen tasoitusveto, Barcelona -2.5 kertoimella 2,14.

LYÖ VETO

tarjoilee peräti 100% talletusbonusta aina 100 euroon asti. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että saat 100 euron talletuksella heti 200 euroa pelirahaa.

Lunasta in 100% talletusbonus 100 euroon asti näin:

  1. Avaa pelitili TÄSTÄ.
  2. Tee talletus.
  3. Saat esimerkiksi 100 euron talletuksella 200€ pelirahaa.

LYÖ VETO