© Kuva: Getty Images

Bournemouth – Arsenal: Cupin kierros päätökseen

FA Cup
Bournemouth – Arsenal
Maanantai 27.01. klo 22:00

FA Cupissa pelataan vielä maanantaina yksi mielenkiintoinen ottelu, jossa valioliigajoukkueet Bournemouth ja Arsenal pelaavat vastakkain. Joukkueiden kausi Valioliigassa jättää toivomisen varaa tähän asti, sillä Bournemouth on viime kierroksen voitostaan huolimatta putoamisviivan alla ja tasapeliautomaatiksi päätynyt Arsenal on edelleen sarjan keskivaiheilla.

Bournemouth otti kauan kaivatun voiton Brightonista viikkokierroksella. Edellinen voitto olikin FA Cupin kolmannelta kierrokselta, jossa Cherries pudotti Lutonin selkeällä 4-0 voitolla. Tähän otteluun Eddie Howe voisi harjoittaa pelaajakierrätystä, mutta se ei ole kovin yksinkertaista, sillä isänniltä saattaa puuttua loukkaantumisten vuoksi muonavahvuudesta peräti kahdeksan pelaajaa. Ykköstavoite on varmasti sarjassa säilyminen, mutta tuskin Howe varsinaisesti sylkee cupinkaan päälle.

Mikel Artetan alaisuudessa Arsenalin peli on mennyt hiljalleen eteenpäin, mutta ei mies mitään vallankumousta ole joukkueessa saanut aikaiseksi. Gunners osoitti viikkopelissä Chelseaa vastaan vahvaa luonnetta nousemalla ottelussa kahdesti tasoihin ja otti pisteen, vaikka oli välillä pelillisesti pahastikin alakynnessä. Koko kauden mittakaavassa voittaminen vieraissa on ollut Arsenalille todella vaikeaa. Myös vierailla riittää poissaolijoita loukkaantumisten ja pelikieltojen vuoksi.

Lyö vetoa ottelusta:

Tässä tekisi mieli tipsata klassisesti tasapeliä, mutta se on harvoin oikeasti viisasta. Niinpä lähden liikkeelle siitä, että Bournemouth pääsee ysikymppiin vähintään tasatilanteessa: vetosuositus on siis Aasialainen tasoitusveto, Bournemouth +0.5 kertoimella 1,97.

Betsafe tarjoaa mojovaa bonaria. Talletusbonus on tarjolla peräti 200€ asti. Näin 200 euron talletus tuo sinulle heti hurjat 400€ pelirahaa.

Lunasta Betsafen tervetulopaketti näin:

  1. Avaa pelitili TÄSTÄ.
  2. Tee talletus.
  3. Saat esimerkiksi 200 euron talletuksella 400€ pelirahaa.