© Kuva: Getty Images

Brescia – AC Milan: Joronen haastaa Zlatanin

Serie A
Brescia – AC Milan
Perjantai 24.01. klo 21:45

Serie A:n perjantai käynnistyy suomalaisittain mielenkiintoisella kamppailulla, kun Jesse Jorosen ja Simon Skrabbin Brescia haastaa tuntuvasti itseään isomman AC Milanin. Sarjataulukon ylempään puoliskoon kivunnut Rossoneri on luonnollisesti suosikki sarjapaikastaan taistelevaa Bresciaa vastaan. Yhtenä tekijänä ottelussa on sen derbyluonne.

Brescia pelasi viime viikonloppuna kotona Cagliaria vastaan ja tasasi pisteet lukemin 2-2. Ottelu muistetaan eritoten Mario Balotellin hölmöilystä ja ulosajosta. Mies onkin tässä ottelussa pelikiellossa. Jesse Joronen oli Brescialla tolppien välissä, mutta Simon Skrabb ei vielä päässyt kentälle asti, vaikka kokoonpanossa olikin. Brescialla on tekemistä kovassa Serie A:ssa ja varsinkin kotimenestys on ollut vaatimatonta. Myös puolustuspelin on tiukennuttava, jotta sarjasopimus uusittaisiin.

Zlatan Ibrahimovic siirtyi vuodenvaihteessa AC Milaniin ja on jo jättänyt jälkensä seuran historiankirjoihin. Itsevarma ruotsalainen tuo varmasti buustia koko joukkueelle – AC Milan ei ole vielä maistanut tappion karvasta kalkkia tänä vuonna. Viime viikonloppuna milanolaiset olivat vaikeuksissa Udinesen kanssa ja Ante Rebic ratkaisi ottelun vasta lisäajalla. Stefano Piolin suojatit tarvitsevat pisteitä noustakseen europelipaikoille.

Lyö vetoa ottelusta:

Balotellin poissaolo tuntuu kääntäneen kertoimia jo hieman liikaakin vieraiden suuntaan. Niinpä kevyenä suosituksena tekee mieli ottaa kantaa sen puolesta, että Brescia saa ottelusta vähintään pisteen. Vetosuositus on Aasialainen tasoitusveto, Brescia +0.5 kertoimella 2,17.

tarjoilee peräti 100% talletusbonusta aina 100 euroon asti. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että saat 100 euron talletuksella heti 200 euroa pelirahaa.

Lunasta in 100% talletusbonus 100 euroon asti näin:

  1. Avaa pelitili TÄSTÄ.
  2. Tee talletus.
  3. Saat esimerkiksi 100 euron talletuksella 200€ pelirahaa.