Championship
Cardiff – Reading
Perjantai 31.01. klo 21:45

Saarivaltakunnan jalkapalloviikonloppu alkaa perjantaina kahdella Championshipin ottelulla, joista käsittelyyn otan Cardiffin ja Readingin välisen kamppailun. Joukkueet ovat tällä hetkellä suht tukevasti sarjan keskivaiheilla, eikä suurempia murheita ainakaan putoamisesta pitäisi olla. Korkeammalla olevalla Cardiffilla playoff-viiva on viiden pisteen päässä.

Cardiff lisäsi viikolla West Bromwichin tuskaa ja vei ottelussa voiton lukemin 2-1. Cardiff ja Reading pelaavat lyhyen ajan sisällä kolmesti vastakkain, sillä joukkueiden välinen ottelu FA Cupissa päättyi tasan ja uusintaottelu pelataan ensi viikolla. Vastustajan pelityyli siis tulee hyvin tutuksi. Neil Harrisilla on huolenaan kourallinen loukkaantumisia – etenkin puolustusta on kupattu ja maaleja taas puuttuu Danny Wardin poissaolon johdosta.

Readingillä on ollut hyvä jakso päällä jo pidempään ja joukkue on jättänyt sarjan pohjamudat taakseen. Tosin neljästä viimeisestä ottelusta ei voittoa ole tullut ja kotitappio viikolla Bristol Citylle ei ollut erityisen vahva esitys. Readingilla on myös muutamia loukkaantumisia ja Lucas Joãon puuttuminen syö joukkueen hyökkäystehoja. Reading on ollut vieraissa tasainen pisteidenkerääjä.

Lyö vetoa ottelusta:

Ottelun voittokertoimet ovat melko napakasti kohdallaan. Eniten ottelussa kiinnostaa vähämaalisuus, sillä varsinkin Readingin ottelut ovat olleet kuivahkoja maalien suhteen. Kevyt vetosuositus on Ottelussa alle 2.5 maalia kertoimella 1,78.

tarjoaa 100% talletusbonusta. Saat 20-25 euron talletuksen heti tuplana tilille. Kierrätysvaatimus on niin helppo, ettei mitään järkeä. Vain 1x kierrätys!

LYÖ VETO

Lunasta in 100% talletusbonus näin:

  1. Avaa pelitili TÄSTÄ.
  2. Tee talletus.
  3. Saat 25 euron talletuksella 50€ pelirahaa.

LYÖ VETO