Italian cupissa eli Coppa Italiassa pelataan neljännesvälieräotteluita keskiviikkona. Luvassa on kolme peliä, joista kaksi näkyy ilmaiseksi Ylen kanavilla.

Kello 16 alkava Fiorentina-Atalanta -ottelu näkyy Yle Areenassa. Illan myöhäisotteluna nähdään Ylen TV2-kanavalla ja Yle Areenassa Serie A:n hallitsevan mestarin Juventuksen ja Udinesen kohtaaminen. Peli alkaa klo 21.45.

Kolmas keskiviikkona pelattava cup-ottelu on AC Milanin ja SPALin mittelö. Tuota peliä ei nähdä Ylen kanavilla.

Otteluiden voittajat selviävät cupin puolivälieriin. Fiorentina-Atalanta -ottelun voittaja saa vastaansa Inter Milanin ja AC Milan tai SPAL kohtaa Torinon. Juventus-Udinese -kamppailun voittaja saa puolestaan vastaansa Parman tai AS Roman, jotka iskevät yhteen torstaina 16. tammikuuta.

Coppa Italian ottelut keskiviikkona:

Klo 16
Fiorentina-Atalanta (Yle Areena)

Klo 19
AC Milan-SPAL

Klo 21.45
Juventus-Udinese (Yle TV2 ja Yle Areena)