Cup-romantiikkaa! Alasarjaseura saa isännöidä Real Madridia omalla piskuisella kotikentällään

© Kuva: Getty Images
HIFK ja IFK Mariehamn lauantaina tulessa! Lue ennakko & käytä edut hyväksesi!

Espanjan kolmanneksi korkeimmalla sarjatasolla pelaavaa Unionistas de Salamancaa odottaa ensi viikolla kunnon jalkapallojuhla, kun se isännöi maan jättiseuraa Real Madridia Copa del Reyn kolmannella kierroksella.

Tänään, perjantaina, Unionistasin presidentti Miguel Angel Sandoval vahvisti, että ottelu pelataan seuran omalla kotistadionilla, 4 000 katsojaa vetävällä Estadio Las Pistas del Helmanticolla.

Ennen lopullista päätöstä pohdittiin, pitäisikö ottelu siirtää Unionistasin paikalliskilpailijan Salamanca UDS:n kotistadionille, Estadio Helmanticolle, joka on tilavampi ja paremmin valaistu, mutta kumpikaan seuroista ei halunnut sitä.

– [Estadio] Helmantico ei ole vaihtoehto. Jos me emme pelaa Las Pistasilla, menemme mieluummin Santiago Bernabéulle (Real Madridin kotistadionille), sanoi Unionistasin seurapomo Sandoval aiemmin tällä viikolla Marcan mukaan.

COPE kertoi keskiviikkona, että Real Madrid tarjosi Unionistasille 500 000 euroa ja lopulta sen päälle myös kaikki lipputulot ottelun järjestämisestä Bernabéulla, mutta alasarjaseura sai tahtonsa läpi, ja näin ollen se isännöi 13-kertaista Mestarien liigan voittajaa omalla kotikentällään.

Eri espanjalaismedioiden tietojen mukaan Unionistas yrittää väliaikaisilla istumajärjestelyillä nostaa Estadio Las Pistas del Helmanticon kapasiteetin 8 000-12 000 katsojaan. Unionistasin on lisäksi laitettava Las Pistasin valaistus ja sähköt kuntoon ottelun televisioimista varten.


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.

HIFK ja IFK Mariehamn lauantaina tulessa! Lue ennakko & käytä edut hyväksesi!