© Kuva: Getty Images

Derby – Barnsley: Rooneyn debyyttiottelu

Championship
Derby – Barnsley
Torstai 02.01. klo 21:45

Torstaina jalkapallokansan mielenkiinto kohdistuu myös Championshipiin, sillä itse Wayne Rooney pelaa debyyttiottelunsa Derby Countyn paidassa. Rooneyn sopimus julkistettiin jo kesällä, mutta sopimusteknisistä syistä miehen pelit alkavat vasta vuoden alussa. Liverpoolilaisen sopimus pelaajavalmentajan hommista kestää ainakin vuoteen 2021 asti ja mies kuuluu siis myös Phillip Cocun valmennustiimiin.

Rooneyn liittyminen joukkueeseen on monessa mielessä tervetullutta, sillä poissaolijoita on tällä hetkellä paljon. Maanantaina Krystian Bielik lensi ulos suoralla punaisella ja kärsii pelikieltoaan. Derby onnistui kuitenkin vajaalla kaatamaan kehnossa iskussa olevan Charltonin. Derby tarvitsee kyllä kaiken Rooneyn debyytistä tulevan buustin, sillä kokonaisuudessaan joukkueen kausi on ollut kehno.

Barnsleylle jää torstaina sivuosa ja se varmasti sopii joukkueelle. Joukkue hyötyy päivän lepoedusta, jolla voi olla otteluruuhkassa yllättävänkin suuri merkitys. Kaikessa hiljaisuudessa Gerhard Struberin miehistö on kehittänyt viiden tappiottoman ottelun putken ja ovat sen ansiosta päässeet ainakin toistaiseksi pois sarjajumbon paikalta. Barnsleyn takalinjoilla pelaa hienoa kautta Pikkuhuuhkajien keskuspuolustaja Aapo Halme, joka teki Tapaninpäivänä tärkeän tasoitusmaalin West Bromwichin verkkoon.

Lyö vetoa ottelusta:

Otteluun liittyvät yksityiskohdat ovat kirvoittaneet vetomarkkinat jo hieman laukalle – Derbyn voitosta saa jo melko mukavia tarjouksia. Barnsley on kyläillessään melko ujo porukka, sillä se on hävinnyt kaksi kolmasosaa vierasmatseistaan ja voittoja on ainoastaan yksi. Otan siis vetosuosituksen vastavirtaan: Derby voittaa ottelun kertoimella 2,39.

Betsafe tarjoaa mojovaa bonaria. Talletusbonus on tarjolla peräti 200€ asti. Näin 200 euron talletus tuo sinulle heti hurjat 400€ pelirahaa.

Lunasta Betsafen tervetulopaketti näin:

  1. Avaa pelitili TÄSTÄ.
  2. Tee talletus.
  3. Saat esimerkiksi 200 euron talletuksella 400€ pelirahaa.