Englannissa pelaava suomalaislupaus valittiin junioriturnauksen parhaaksi pelaajaksi

© Kuva: Juha Tamminen

Englantilaisen Fulhamin suomalaishyökkääjä Terry Ablade on valittu tämän vuoden Sparkasse & VGH Cupin parhaaksi pelaajaksi.

Fulhamin alle 19-vuotiaiden joukkue ylsi Saksassa pelatussa turnauksessa toiseksi, häviten 11 pelaamasta ottelustaan vain yhden, finaalin Mainzia vastaan lukemin 1-3. Turnaus pelattiin viime viikon torstain ja sunnuntain välillä sisähallissa tekonurmikentällä, joka oli pituudeltaan 40 ja leveydeltään 20 metriä.

Ablade, 18, teki turnauksessa yhdeksän maalia ja sai Fulhamin tiedotteen mukaan kiitosta myös väsymättömästä puolustamisestaan. Eilen, keskiviikkona, Ablade pelasi täydet minuutit, kun Fulhamin alle 18-vuotiaiden joukkue voitti Sheffield Unitedin 2-1 nuorten FA Cupissa ja eteni siten kilpailun viidennelle kierrokselle, jossa se kohtaa Manchester Cityn.

Hän siirtyi Fulhamin organisaatioon keväällä 2018 FC Jazzista. Viime kesänä Ablade solmi lontoolaisseuran kanssa kahden vuoden ammattilaissopimuksen. Fulhamin edustusjoukkue pelaa tällä kaudella Englannin toiseksi korkeimmalla sarjatasolla, Mestaruussarjassa.


David Hasselhoff tarjoaa 20 ilmaiskierrosta

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Wheelz-kasinolle.
  • Kun ilmainen pelitili on rekisteröity, tilillesi ilmestyy 20 ilmaiskierrosta ilman omaa talletusta!
  • Tallettajat saavat lisäksi 300€ bonuksen + 100 ilmaiskierrosta lisää.