Englantilaisen jalkapallon veriviholliset yhdistävät voimansa äärimmäisen vakavan asian äärellä

© Kuva: Getty Images
Valioliigassa perjantaina Norwich - Leicester! Lue ennakko ja lunasta talletusbonus!

Yksi englantilaisen jalkapallon ylittämättömistä rajoista kulkee Newcastlen ja Sunderlandin leirien välillä. Kaksikon keskinäinen vihanpito on kuitenkin nyt laitettu syrjään, seurojen yhdistäessä voimansa mielenterveyskampanjan muodossa.

#BeAGameChanger -tunnisteella kulkeva kampanja kiinnittää huomiota hälyyttäviin tilastoihin. Seurojen kotikonnuilla, Koillis-Englannissa on mitattu korkeimmat miesten tekemät itsemurhalukemat koko maassa. 75 prosenttia kaikista oman henkensä riistäneistä alueella on miespuolisia.

Kummankin seuran kannattajille välitetään tietoa aiheesta ja tilanteen parantamiseen tähtäävistä toimista, stadionien screenien, korttien, ja sosiaalisen median kanavien kautta.

Viikottaisten hyvinvointisessioiden takana ovat North East ja North Cumbria Suicide Prevention Network -järjestöt. Niihin kuuluu muun muassa valmentajien ohjeistuksessa pelattavia, kävellen käytäviä jalkapallo-otteluita. Nämä tarjoavat mahdollisuuden liikuntaan paineettomissa olosuhteissa, ja sosiaaliseen kanssakäymiseen samanhenkisten ihmisten kanssa.

Lähde: Sky Sports


500% talletusbonus – 10€ talletuksella 60€ pelirahaa!

  1. Avaa pelitili Nordicbetille alapuolen napista.
  2. Talleta vähintään 10 euroa.
  3. Saat pelitillesi heti 60€ pelirahaa vedonlyöntiin (maksimibonus 50€)

Valioliigassa perjantaina Norwich - Leicester! Lue ennakko ja lunasta talletusbonus!