Valioliiga
Everton – Brighton
Lauantai 11.01. klo 17:00

Lauantaina Valioliigakierros jatkuu usean ottelun voimin. Liverpoolin kiistaton kakkosseura Everton isännöi Brightonia alemman keskikastin jäsentenvälisessä. Everton on pääsyt eroon välittömästä putoamisvaarasta Carlo Ancelottin tultua joukkueen peräsimeen, mutta ei joukkueessa ole mitään syytä mukavoitua. Tasapaksua kautta vetävä Brighton yrittää saada vaisuhkoon vierassaldoonsa parannusta.

Everton pelasi FA Cupissa kakkoskorin pelaajilla liikkeellä ollutta Liverpoolia vastaan todella kehnosti ja hävisi ansaitusti 1-0. Toisaalta tämä voi olla hyväkin asia, niin joukkue pystyy keskittymään sarjassa säilymiseen. Liigan puolella on mennyt tuntuvasti paremmin, eikä viime viikonlopun taaperruksesta voi vetää suurempia johtopäätöksiä. Ancelottilla on kourallinen loukkaantuneita, mutta ainakin Fabian Delphiä voisi odottaa takaisin avaukseen. Kärjessä Dominic Calwert-Lewin on päässyt viime otteluissa mukavasti maalien makuun.

Brightonin kannattajat joutuivat myös pettymään FA Cupissa, kun joukkue putosi FA Cupissa Championshipin Sheffield Wednesdaylle. Graham Potterin miehistön taival Valioliigassa ei ole herättänyt suuria hurraahuutoja, mutta tuloksiin nähden viimeaikaiset peliesitykset ovat olleet aivan hyväksyttäviä. Myös Potterilla on hieman tunkua sairastuvalle ja selkeiden poissaolijoiden lisäksi ohjelmassa on vielä pari fitness testiä.

Lyö vetoa ottelusta:

Evertonilla hyvän ja huonon päivän ero on suuri, mutta itselläni on luottoa joukkueen nousemisesta lähemmäs potentiaalista tasoaan. Vieraissa ujoa Brightonia vastaan kotijoukkue saa vihjeen: vetosuositus on Everton voittaa ottelun kertoimella 1,90.

LYÖ VETO

tarjoilee peräti 100% talletusbonusta aina 100 euroon asti. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että saat 100 euron talletuksella heti 200 euroa pelirahaa.

Lunasta in 100% talletusbonus 100 euroon asti näin:

  1. Avaa pelitili TÄSTÄ.
  2. Tee talletus.
  3. Saat esimerkiksi 100 euron talletuksella 200€ pelirahaa.

LYÖ VETO