FC Lahdella testissä Vahid Hambo ja kaksi pelaajaa ulkomailta

© Kuva: Juha Tamminen

Suomen nuorten maajoukkueita edustanut hyökkääjä Vahid Hambo on testillä FC Lahdessa.

Hambo, 24, pelasi viime vuonna romanialaisessa Astra Giurgiussa ja liettualaisessa Suduva Marijampolessa. Ulkomailla hän on edustanut myös italialaista Sampdoriaa ja englantilaista Brightonia, jossa hän kärsi kuitenkin vaikeista loukkaantumisista eikä päässyt juuri pelaamaan.

Suomessa Hambo on pelannut Rovaniemen Palloseurassa, Seinäjoen Jalkapallokerhossa, FC Interissä, Ilveksessä ja Helsingin Jalkapalloklubissa. Veikkausliigassa hänellä on tilillään 39 ottelua ja kymmenen maalia.

Hambon lisäksi FC Lahden testissä ovat keskikenttäpelaajat Henri Eninful ja Mehdi Kriouita. Togon A-maajoukkueessa muutaman kerran esiintynyt Eninful, 27, on pelannut Belgian, Unkarin ja Kyproksen sarjoissa. Kriouita, 31, on kotoisin Marokosta ja pelannut Transfermarkt-sivuston mukaan aiemmin vain kotimaassaan.

Testipelaajat ovat mukana, kun FC Lahti kohtaa huomenna, lauantaina, harjoitusottelussa Mikkelin Palloilijat. Ottelusta sivussa ovat Kari Arkivuo, Altin Zeqiri ja Erik Törnros. Lahden tiedotteen mukaan ”pieni flunssa-aalto” voi tiputtaa vielä joukkueen riveistä pelaajia.

– Huomenna katselemme vähän uusia asioita, joita olemme harjoituksissa käyneet läpi. Näemme myös muutaman uuden kaverin peliympäristössä. Meillä on vähän flunssa painanut ja muutama pelaaja on sen takia pois. Yksi heistä on Kari Arkivuo. Olemme kuitenkin niin valmiita kuin tässä vaiheessa kautta voimme vain olla, kommentoi FC Lahden uusi päävalmentaja Ilir Zeneli.


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.