Suomen Cup
FC Lahti – Ilves
Lauantai 25.01. klo 14:00

Suomen Cupin lohkovaihe pyörähtää käyntiin tänä viikonloppuna. Lauantain otteluista otamme noston FC Lahden ja hallitsevan cup-mestarin Ilveksen välisestä ottelusta. Veikkausliigan joukkueet pelaavat kaksi karsintalohkoa ennen kevättalvella käyntiin pyörähtäviä jatko-otteluita. Tänä vuonna Suomen Cupin finaali pelataan toukokuun puolivälissä.

FC Lahti on uusiutunut viime kaudesta melko paljon. Uusi päävalmentaja on tällä tasolla debytoiva Ilir Zeneli, joka valmensi viime kaudella FC Espoota. Muualle siirtyneitä ja lopettaneita pelaajia on pyritty korvaamaan parhaan mukaan – profiilihankintoina pidetään Kari Arkivuota, Kyprokselta siirtynyttä Henri Eninfulia sekä viimeksi Saksan kolmostasolla pelannutta Dimitry Imbongoa. Tammikuun harjoitusotteluissa MP:tä vastaan meno oli todella vaatimatonta, mutta Honka-voitossa oli jo jotain itua. Eninful ja Pyry Lampinen loukkaantuivat ottelussa – Lampisen koko kausi saattaa olla ohi.

Ilveksen runko on säilynyt pelaajien ja valmennuksen suhteen samana, eikä pelillisesti mitään mullistuksia ole odotettavissa. Tammikuussa tämä saattaa olla todella isokin etu, kun suurin osa joukkueista vasta hakee itseään. Tässä vaiheessa kautta loukkaantumiset ovat kupanneet ikävästi Jarkko Wissin miehistöä ja Lahti-ottelusta puuttuu kaikkiaan seitsemän miestä. Harjoitusotteluissa joukkueen ilme on ollut nousujohteinen ja kaikesta huolimatta jalkeille saadaan säällinen kokoonpano lauantaina.

Lyö vetoa ottelusta:

Uskon Ilveksen olevan tässä vaiheessa vuotta valmiimpi kilpailullisiin otteluihin ja pidän Wissin suojatteja suosikkina. Pelisuositus on Ilves voittaa ottelun kertoimella 2,17.

tarjoaa 100% talletusbonusta. Saat 20-25 euron talletuksen heti tuplana tilille. Kierrätysvaatimus on niin helppo, ettei mitään järkeä. Vain 1x kierrätys!

LYÖ VETO

Lunasta in 100% talletusbonus näin:

  1. Avaa pelitili TÄSTÄ.
  2. Tee talletus.
  3. Saat 25 euron talletuksella 50€ pelirahaa.

LYÖ VETO