Glen Kamara saa pelikaverikseen ysärilegendan pojan

© Kuva: Getty Images

Huuhkajie Glen Kamaran ja HJK:n entisen hyökkääjän Alfredo Morelosin seurajoukkue Glasgow Rangers tiedottaa vahvistaneensa rivejään romanialaisella Ianis Hagilla. 21-vuotiaan pelintekijän sopimus on loppukauden laina, johon sisältyy Rangersin osto-optio.

Hagi siirtyy Rangersiin belgialaisesta Genkistä, jossa hän pelasi suomalaisen Jere Urosen seuratoverina. Genkiin hän siirtyi viime kesänä pelattuaan erinomaisesti viime kesän alle 21-vuotiaiden EM-lopputurnauksessa.

– Olemme tarkkailleet häntä jo jonkin aikaa ja on selvää, että hänellä on kykyjä käänteentekeväksi pelaajaksi, Rangersin valmentaja Steven Gerrard kommentoi.

Genkissä Ianis Hagi pelasi kauden aikana vain 718 minuuttia, tehden kuitenkin mukavat tehot – kolme maalia ja neljä maalisyöttöä.

Ianis Hagin isä on Romanian kautta aikain paras jalkapalloilija Gheorghe Hagi, jonka loiston päivät ajoittuvat 1980- ja 1990-luvuille. Nyt 54-vuotias isä-Hagi pelasi uransa aikana muun muassa Real Madridissa, Barcelonassa ja Galatasarayssa.

Loistavasta potkutekniikasta tunnettu Hagi pelasi 90-luvulla kolmet hienot MM-kisat ja hän sijoittui vuoden 1994 Ballon d’Or-äänestyksessä neljänneksi. Kaudella 1987-1988 Hagi voitti Euroopan Cupin (nykyinen Mestarien liiga) maalikuninkuuden, pelatessaan tuolloin vielä Steaua Bukarestissa.

Nykyisin Gheorghe Hagi toimii kotimaassaan Romaniassa omistamansa Viitorul Constantan pääsarjaseurajoukkueen valmentajana.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.