HIFK:n huippulupauksen uusi seura selvillä – siirtyy ensi kauden jälkeen Tanskaan

© Kuva: Juha Tamminen

Helsingin IFK kertoi viime viikolla, että laitapelaaja Joel Mattsson pelaa seurassa vielä ensi kauden ja suuntaa sen jälkeen ulkomaille. Nyt tuon ulkomaalaisen seuran nimi on selvillä, kun tanskalainen Vejle Boldklub tiedottaa päässeensä Mattssonin kanssa sopuun 1,5 vuoden sopimuksesta.

Sopimus astuu voimaan vuoden päästä tammikuussa.

Vejlen taustalla vaikuttavasta Lucas Jin Changista tuli viime vuonna HIFK:n taustayhtiön pääomistaja.

Mattsson siirtyi HIFK:hon ennen viime kautta kasvattajaseurastaan IFK Mariehamnista ja pelasi viime vuonna HIFK:ssa 27 ottelua tehden niissä yhteensä viisi maalia. Veikkausliigassa Mattsson on pelannut kaikkiaan 73 ottelua.

Vejle putosi viime kauden jälkeen Tanskan pääsarjasta, mutta se on parhaillaan, 18 kierroksen jälkeen, piikkipaikalla maan toisella sarjatasolla.