Helsingin Jalkapalloklubi on tehnyt kaksivuotisen sopimuksen Huuhkajien keskikenttäpelaajan Rasmus Schüllerin kanssa. HJK tiedotti Schüllerin sopimuksesta lauantaina.

Espoolaislähtöinen Schüller, 28, edusti HJK:ta jo kausina 2012-2015 ja lainalla vuonna 2017. Hän on voittanut helsinkiläisseurassa neljä Veikkausliigan ja kaksi Suomen cupin mestaruutta. Ulkomailla Schüller on pelannut ruotsalaisessa Häckenissä ja yhdysvaltalaisessa Minnesota Unitedissa, jonka hän jätti viime kauden jälkeen.

– Mulla on pelkästään hyviä muistoja HJK-ajoiltani. Monta Suomen mestaruutta ja Suomen cupia palkintokaapissa. Tärkeitä aikoja elämässäni Klubin paidassa. Tosi ilolla palaan tänne kotiin, Schüller totesi HJK:n tiedotteessa.

– Tuon joukkueeseen kokemusta keskikentälle. Olen pelannut ammatikseni jo yli kymmenen vuotta jalkapalloa ja joka vuosi olen yrittänyt oppia uutta. Pallollista pelaamista ja myös puolustussuuntaan vahvaa kaksinkamppailupelaamista. Näitä toivon tuovani joukkueeseen, keskikenttäpelaaja kertoi.

Suomen A-maajoukkueessa Schüller on tahkonnut 40 ottelua.