HS: Teemu Pukki osallistuu Suomen Urheilugaalaan – pystiä pukkaa?

© Kuva: Getty Images
TÄNÄÄN: Näe NHL pelit livenä!

NHL on taas käynnissä ja jäljellä ovat enää ratkaisupelit! Viaplay näyttää kaikki loppukauden ottelut suorina lähetyksinä! Tilaa nyt ilman sitoutumispakkoa.
NAPPAA TARJOUS

72 vuoden aikana Suomessa on valittu vuoden urheilijaksi vain kaksi joukkuelajien urheilijaa. He molemmat ovat jalkapalloilijoita, niin sanotun ”Kultaisen sukupolven” edustajia. Jari Litmanen pokkasi palkinnon vuonna 1995 ja Sami Hyypiä vuonna 2001.

Tänä vuonna kolmas valinta joukkueurheilijalle ja jalkapalloilijalle voi olla lähellä, sillä Mestaruussarjan viime kauden parhaaksi pelaajaksi valittu ja EM-karsinnoissa kymmenen maalia tehnyt Teemu Pukki on yksi äänestyksen ennakkosuosikeista. Pukin suosikin asema vain korostui, kun Norwich kertoi tiistaina Helsingissä järjestetyssä tiedotustilaisuudessa, että Pukki on läsnä torstaina pidettävässä Urheilugaalassa.

Asiasta kertoo Helsingin Sanomat täältä löytyvässä jutussaan.

29-vuotias Pukki ei pelannut viime lauantaina Manchester Unitedia vastaan takareisivamman takia, mutta hän on palannut Norwichin harjoitusvahvuuteen. Suomalaisen pitäisi olla pelikunnossa ensi lauantaina, kun Norwich isännöi Bournemouthia.

Ehdokaslistalla Vuoden urheilijaksi on Pukin lisäksi toinenkin Huuhkajien pelaaja, Bayer Leverkusenin maalivahti Lukas Hradecky. Jalkapallopiireihin voi tulla palkintoja tänä vuonna enemmänkin, sillä Huuhkajilla on hyvät mahdollisuudet olla Vuoden joukkue ja Markku Kanervalla jo kolmannen kerran Vuoden valmentaja.

TÄNÄÄN: Näe NHL pelit livenä!

NHL on taas käynnissä ja jäljellä ovat enää ratkaisupelit! Viaplay näyttää kaikki loppukauden ottelut suorina lähetyksinä! Tilaa nyt ilman sitoutumispakkoa.
NAPPAA TARJOUS