HS: Teemu Pukki osallistuu Suomen Urheilugaalaan – pystiä pukkaa?

© Kuva: Getty Images

72 vuoden aikana Suomessa on valittu vuoden urheilijaksi vain kaksi joukkuelajien urheilijaa. He molemmat ovat jalkapalloilijoita, niin sanotun ”Kultaisen sukupolven” edustajia. Jari Litmanen pokkasi palkinnon vuonna 1995 ja Sami Hyypiä vuonna 2001.

Tänä vuonna kolmas valinta joukkueurheilijalle ja jalkapalloilijalle voi olla lähellä, sillä Mestaruussarjan viime kauden parhaaksi pelaajaksi valittu ja EM-karsinnoissa kymmenen maalia tehnyt Teemu Pukki on yksi äänestyksen ennakkosuosikeista. Pukin suosikin asema vain korostui, kun Norwich kertoi tiistaina Helsingissä järjestetyssä tiedotustilaisuudessa, että Pukki on läsnä torstaina pidettävässä Urheilugaalassa.

Asiasta kertoo Helsingin Sanomat täältä löytyvässä jutussaan.

29-vuotias Pukki ei pelannut viime lauantaina Manchester Unitedia vastaan takareisivamman takia, mutta hän on palannut Norwichin harjoitusvahvuuteen. Suomalaisen pitäisi olla pelikunnossa ensi lauantaina, kun Norwich isännöi Bournemouthia.

Ehdokaslistalla Vuoden urheilijaksi on Pukin lisäksi toinenkin Huuhkajien pelaaja, Bayer Leverkusenin maalivahti Lukas Hradecky. Jalkapallopiireihin voi tulla palkintoja tänä vuonna enemmänkin, sillä Huuhkajilla on hyvät mahdollisuudet olla Vuoden joukkue ja Markku Kanervalla jo kolmannen kerran Vuoden valmentaja.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.