Hurja muodonmuutos! Seuraikoni palkkasi meikkauksen ammattilaisen ja naamioitui täysin erilaiseksi, jotta sai katsoa Serie A:n huippupelin rauhassa

© Kuva: Getty Images

AS Roman seuraikoni Daniele De Rossi ei halunnut tulla häirityksi viime sunnuntaina pelatussa Derby della Capitalessa eli Rooman derbyssä AS Roma-Lazio. Sen takia hän pukeutui ns. valeasuun, jotta häntä ei tunnistettaisi katsomossa.

AS Roman viime keväänä jättänyt ja sen jälkeen vielä Boca Juniorsissa lyhyen aikaa ennen tässä kuussa tiedotettua lopettamistaan pelannut De Rossi, 36, halusi katsoa huippuderbyn ns. normaalina kannattajana ja näki vaivaa sen eteen. Football Italia -sivuston mukaan De Rossi oli palkannut ammattimeikkaajan muuttamaan hänen kasvonsa.

Sen lisäksi entiselle futaajalle laitettiin päähän peruukki ja silmälasit.

De Rossin vaimo Sarah Felberbaum on näyttelijä. Sen takia kontaktiverkostot valeasun järjestämiseksi olivat olemassa ja prosessi helposti toteutettavissa.

– Näin tapahtuu, kun miehesi päättää tunkeutua Curva Sudiin saadakseen unelmansa toteen, seuraamaan derbyä! Vietimme koko iltapäivän tällä tavalla: tuntien meikkausta, lasten traumatisointia, mutta hän oli iloinen kuin lapsi. Rakastan sinua, Felberbaum kirjoitti Instagramiin lisäämänsä videon tekstiosiossa.


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.