Huuhkajien entinen luottopelaaja Alexander Ring saa valmentajakseen entisen Norjan ja Skotlannin mestarin

© Kuva: Getty Images
Veikkausliigassa FC Inter - RoPS! Lue ennakko ja lunasta talletusbonus!

Alexander Ringin edustama New York City FC on palkannut uudeksi päävalmentajakseen norjalaisen Ronny Deilan.

Deila, 44, siirtyy New Yorkiin kotimaastaan Vålerengan joukkueesta. Aiemmin urallaan hän on luotsannut myös Broddia, Strømsgodsetia ja Skotlannin suurseuraa Celticiä. Valmentajana Deila on voittanut Norjan liigan ja cupin, kaksi Skotlannin pääsarjamestaruutta ja kertaalleen Skotlannin liigacupin.

Viime vuonna Alexander Ringiltä jäi väliin vain neljä ottelua. Muissa peleissä hän urakoi New York Cityn kipparina täydet minuutit. Kuva: Getty Images

Suomen A-maajoukkueen entinen pelaaja Ring, 28, on edustanut New York Cityä vuodesta 2017 lähtien ja pelannut seurassa 99 ottelua. Viime kaudella hänet nostettiin joukkueen kapteeniksi. Huuhkajissa Ring pelasi 44 ottelua ja teki kaksi maalia.

New York City FC aloittaa kautensa MLS:ssa 1. maaliskuuta Columbus Crew’n vieraana. Viime kaudella New York City voitti itäisen konferenssin ja pääsi siten suoraan konferenssin välierävaiheeseen, jossa se kuitenkin hävisi Toronto FC:lle 1-2. Toronto eteni aina MLS Cupin loppuotteluun, jonka Seattle Sounders vei maalein 3-1.

Veikkausliigassa FC Inter - RoPS! Lue ennakko ja lunasta talletusbonus!