Huuhkajien toppari Leo Väisänen jättää Hollannin toiseksi korkeimmalla sarjatasolla pelaavan Den Boschin ja siirtyy Ruotsin pääsarjaseura Elfsborgiin, jonka kanssa hän on tehnyt 3,5 vuoden sopimuksen.

Väisänen, 22, ehti pelata Den Boschissa 49 ottelua siirryttyään seuraan kesällä 2018 Rovaniemen Palloseurasta. Suomessa hän on edustanut RoPS:n lisäksi Helsingin Jalkapalloklubia, PK-35 Vantaata ja Käpylän Palloa.

Huuhkajissa Väisänen debytoi viime kesänä EM-karsintottelussa Liechtensteinia vastaan. Karsintojen päätöspelissä Kreikkaa vastaan hän pelasi täydet minuutit uransa toisessa A-maaottelussa.

– Tuntuu todella hyvältä olla täällä. Tulin tänne perjantaina, mutta olen saanut jo todella positiivisen vaikutelman tästä seurasta, kommentoi Väisänen Elfsborgin tiedotteessa.

– Minusta tuntui, että halusin ottaa seuraavan askeleen urallani ja tiedän, että Elfsborg on iso ja hyvä seura Ruotsissa. Minusta tämä on hyvä askel minulle, sillä Elfsborgilla on paljon annettavaa kehitykseni kannalta.

IF Elfsborg

@IFElfsborg1904
Varmt välkommen till IF Elfsborg - Leo Väisänen!🤩
Den finska landslagsmittbacken har skrivit på ett kontrakt som sträcker över 3,5 år💪🏼
🗞 | Läs mer på: elfsborg.se/2020/01/12/ter…
_______________
#ViTillsammans #Elfsborg #Borås