Erään tunnetun englanninkielisen sanonnan mukaan ”tie helvettiin on päällystetty hyvillä aikomuksilla”. Kenties tuota sanontaa voidaan soveltaa – kieli poskessa ja pilke silmäkulmassa – myös Ranskan Ligue 2:n AS Nancyn faneilleen osoittamaan uudenvuodentervehdykseen.

Nancyssa oli askarreltu uudenvuodentervehdys, joka julkaistiin seuran kotisivuilla ja lähetettiin myös fanien sähköpostiin. Tutun ”hyvää uutta vuotta” -tekstin lisäksi korttiin kirjailtiin sanat ”minun paikkani on täällä”, sillä olihan vieressä kartta ja siinä nuoli.

Ainoa ongelma oli se, mihin nuoli osoitti. Nuolen oli tarkoitus näyttää kartalta Nancyn kotistadionin Stade Marcel-Picot’n paikkaa, mutta sen sijaan se viittasikin kaupungin hautausmaahan. Sieltä tuskin kukaan seuran kannattajista ihan vähään aikaan haluaa omaa paikkaansa löytää.

Nancy pyysi erehdystään ripeästi anteeksi.

– Tiistai-iltana julkaistu korttimme oli elektroninen moka. Kun kortti luotiin, stadionia liikutettiin kartalla ja sen GPS-koordinaatit vaihtuivat, seura selvitti Twitterissä.

Nancyn kausi on ollut vaikea, sillä se on Ranskan kakkostasolla vasta sijalla 10. Nousukarsintapaikkaan on kuitenkin matkaa vain kolme pistettä. Viimeksi Nancy pelasi Ligue 1:ssa kaudella 2016-2017.

Lähde: Goal