Italian A-maajoukkueen laitahyökkääjä Matteo Politano siirtyy Internazionale Milanosta Napoliin. Kyseessä on 18 kuukauden lainadiili, jonka päätyttyä Napolin on ostettava pelaaja omakseen.

Football Italian tietojen mukaan Napoli maksaa Interille lainasiirrosta 2,5 miljoonaa euroa ja ensi vuonna vielä 19 miljoonan euron siirtokorvauksen, joka saattaa nousta kahdella miljoonalla riippuen siitä, toteutuvatko tietyt urheilulliseen menestykseen liittyvät ehdot.

Politano, 26, siirtyi Interiin kesällä 2018 Sassuolosta, ensin lainasopimuksella ja vuotta myöhemmin vakituisella diilillä. Hän kuului vielä viime kaudella Interin ehdottomiin vakiopelaajiin, mutta viime kesänä seuran päävalmentajaksi palkattu Antonio Conte ei ole löytänyt Politanolle juurikaan käyttöä. Politano on tällä kaudella pelannut vain reilut 300 minuuttia.

Aiemmin tammikuussa Politano oli jo siirtymässä kasvattajaseuraansa AS Romaan vaihtokaupassa, jossa Leonardo Spinazzolan oli määrä siirtyä toiseen suuntaan. Siirto kaatui kuitenkin viime hetkellä, vaikka Roma ehti jo ladata sosiaaliseen mediaan kuvia Politanosta seuran lääkärintarkastuksessa.

sportlive

@sportli26181512
Calciomercato, Roma-Politano: nuovo tentativo con l'Inter: Prove di disgelo tra Marotta e Fienga in Lega dopo le tensioni dei giorni scorsi: l'affare resta complicato, ma i giallorossi ci riprovano con l'Inter con l'obiettivo di portare a Trigoria… dlvr.it/RNQXQr

Politano on urallaan edustanut aiemmin mainittujen seurojen lisäksi myös Pescaraa ja Perugiaa. Italian A-maajoukkueessa hän on pelannut kolme ottelua ja tehnyt yhden maalin.