Jussi Jääskeläisen nuorin poika vaihtoi seuraa Englannissa

© Kuva: Getty Images

Huuhkajien entisen huippumaalivahdin Jussi Jääskeläisen nuorin poika Emil Jääskeläinen on solminut vakituisen pelaajasopimuksen englantilaisseura Kendal Townin kanssa.

18-vuotias Jääskeläinen on Ykkösliigassa pelaavan Blackpoolin akatemiakasvatti, joka siirtyi elokuussa lainalle Kendal Townin riveihin. Kahdesti Suomen U18-maajoukkuetta edustanut keskushyökkääjä on solminut nyt on vakituisen diilin saman englantilaisseuran kanssa. Kendal Town pelaa tällä hetkellä Englannin kahdeksanneksi korkeimmalla sarjatasolla.

Valioliigassa Boltonia ja West Hamia edustaneen Jussi Jääskeläisen vanhempi poika Will Jääskeläinen pelaa myös tällä hetkellä Englannissa. 21-vuotias maalivahtilupaus on torjunut 20 ottelussa tällä kaudella, johdattaen Crewe Alexandran Englannin Kakkosliigan neljännelle sijalle.