Norwichin ja Huuhkajien maalitykki Teemu Pukki valittiin torstaina Vuoden urheilijaksi Suomen Urheilugaalassa. Ennen palkintogaalaa Pukki oli siistinyt hiuksensa oikein perusteellisesti, mutta missä hän oli tämän tehnyt, ja kuka oli hänen kampauksestaan vastuussa?

Pukki varmasti halusi leikata hiuksensa ja siistiä partansa Urheilugaalaa varten. Hänen karvoituksensa oli nimittäin hyvin rouhea vielä viikon alussa, kuten kuvat Norwichin harjoituksista osoittivat.

Benjamin Royer

@thebenroyer

Norwich City FC

@NorwichCityFC
Teemu and Godders back in training... 👊

#MondayMotivation
that pukki beard tho

29-vuotias hyökkääjä matkusti torstain palkintogaalaan suoraan Englannista, joten hänen aikataulunsa oli luonnollisesti hyvin tiukka. Kiire oli todennäköisesti myös yksi syy sille, miksi Pukki ei ehtinyt käydä kampaajalla ennen torstain Urheilugaalaa. Hiustenleikkuu hoitui kuitenkin toisellakin tapaa.

BBC Radio Norfolkin toimittaja ja selostaja Chris Goreham on paljastanut, että Pukin kampauksesta oli vastuussa Norwichin puolustaja Grant Hanley. Hanley leikkasi Pukin hiukset ennen Urheilugaalaa Valioliiga-seuran pesuhuoneessa, saaden aikaan hyvin puhdasta jälkeä.

Chris Goreham

@CGoreham
Q: At which fancy establishment did Teemu Pukki get his hair done ahead of Finland Athlete of the Year ceremony?

A: In the washroom at #ncfc training ground with Grant Hanley wielding the clippers.

Pukki ei siis kaivannut parturiaikaa tai ammattilaiskampaajaa hiustensa leikkaamiseksi ennen historiallista Urheilugaalaa. Vuoden urheilija koppasi palkintonsa siistein hiuksin, mistä kiitos kuului hänen joukkuetoverillensa Grant Hanleylle.

Urheilugaala

@urheilugaala
TEEMU PUKKI IS THE ATHLETE OF THE YEAR! ⚽️🏆

@NorwichCityFC
@Huuhkajat
#urheilugaala
#UG20