Kuka leikkasi Teemu Pukin hiukset ennen historiallista Urheilugaalaa? – Yllättävä vastaus paljastui Norwichin pesutuvasta

© Kuva: Getty Images

Norwichin ja Huuhkajien maalitykki Teemu Pukki valittiin torstaina Vuoden urheilijaksi Suomen Urheilugaalassa. Ennen palkintogaalaa Pukki oli siistinyt hiuksensa oikein perusteellisesti, mutta missä hän oli tämän tehnyt, ja kuka oli hänen kampauksestaan vastuussa?

Pukki varmasti halusi leikata hiuksensa ja siistiä partansa Urheilugaalaa varten. Hänen karvoituksensa oli nimittäin hyvin rouhea vielä viikon alussa, kuten kuvat Norwichin harjoituksista osoittivat.

29-vuotias hyökkääjä matkusti torstain palkintogaalaan suoraan Englannista, joten hänen aikataulunsa oli luonnollisesti hyvin tiukka. Kiire oli todennäköisesti myös yksi syy sille, miksi Pukki ei ehtinyt käydä kampaajalla ennen torstain Urheilugaalaa. Hiustenleikkuu hoitui kuitenkin toisellakin tapaa.

BBC Radio Norfolkin toimittaja ja selostaja Chris Goreham on paljastanut, että Pukin kampauksesta oli vastuussa Norwichin puolustaja Grant Hanley. Hanley leikkasi Pukin hiukset ennen Urheilugaalaa Valioliiga-seuran pesuhuoneessa, saaden aikaan hyvin puhdasta jälkeä.

Pukki ei siis kaivannut parturiaikaa tai ammattilaiskampaajaa hiustensa leikkaamiseksi ennen historiallista Urheilugaalaa. Vuoden urheilija koppasi palkintonsa siistein hiuksin, mistä kiitos kuului hänen joukkuetoverillensa Grant Hanleylle.


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.